Коментари - Лили Иванова отбеляза рождения си ден с дарение и снимка от старите ленти | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вместо в момент на криза да дарят 100-те лева които са дали за букет цветя за някоя благородна кауза и да са и изпратили букет цветя на картичка с пожелания, те и създали дерт с тези букети. Тя пък вместо да ги сложи пред блока си като не иска да ги внася вкъщи се сетила да се оттърве подобаващо. Хайде дала цветята, дала ама защо подаряваха и някакви дизайнерски чантички с рекламни материали на певицата... При такава интелигенция - такъв народ!

Певица да ,човек не

Не забравяйте да благодарите на премиера. Тай даже го поиска от вас, мисирки, плебей и обикновени роби мои...

Дарила е цветята от рождения си ден и няколко диска с музика.

Букети, дискове, рекламни материали за самата певица... Тази жена може да е добра певица, но не е добър човек! Подигравка с хората, които жертват живота си

Нещо не ми е ясно с букетите,къде ще ги носят тия душици в защитни облекла?!Попаднали в ръцете им тези букети вече не са безопасни и пак ще се наложи да отидат на боклука.Излишна показност и един безсмислен подарък!

И що за дарение е това да не изхвърли цветята на будалите дето са и ги праили на боклука ги ''дарила'' на лекарите???? Добра памет има все още щом помни какво е поработила малко в началото...

Друго излишно да има тази г-жа за даряване? Досега я държах 50:50. Днес тя сама смело прекрачи границата и се превърна в чист минус.

Според мен това беше глупаво!!!

Жалка работа! Медиците нямат нужда от кирливите и цветя, а от маски и защитни облекла!

Ами не са и подарили такива неща как да им ги ''дари''...

Ааа щедро... щедро... браво. Това не е първата подобна проява на щедрост на Иванова. По време на чумната епидемия през 14-ти век е дарявала слама на медиците!

Велика е Лили. Спрете с тези грозни коментари по нейн адрес.

Да е Жива и Здрава още дълги години! И да ни радва със творчеството и присъствието си! И да стане свидетелка като нас нейните почитатели на разлагането на политически и чалга трупове зложелатели и манипулатори на Българският Народ!

Лили Иванова е Цола Драгойчева на българската естрада.

Изкукала бабичка.За Какво са им цветя? Болниците имат нужда от медикаменти,апаратура.

Да е жива и здрава..ама някои да и обясни ,че във катафалката няма място за багаж.

Полковник Лили Иванова! Страхотна певица, много лош човек!

Дърта циция и завършен егоист! Иначе страхотен глас, безспорно.

lu4ka

А пък Бионсе е дала няколко милиона... въпрос на гледна точка.

Болницата има нужда от пари, медикаменти, апаратура, защитни костюми, дезинфектанти, не от цветя и рекламни материали...Бабичката е изперкала напълно. Все едно да подариш на гладен човек прибори за хранене вместо храна. Откачалка. Хвърлете и цветята,бе! Имайте достойнство!

Моят дядо набор 1920 навремето 70те години казваше:. Л.И. е циганка? Аз бях малък и се чудех?

Не слушам Лили, не е сред любимите ми изпълнители. Но се възхищавам на творческия и житейстия и път, на нейната пословична работоспособност и прецизност във всичко, което прави. Някой е написал тук, че било по-добре да изхвърли цветята - за бога, представете си две препълнени кофи пред дома й с букети цветя и искрено кажете, не ви ли се струва грозно? Поставете се на мястото на друг - да подарии на някого цветя, а той да ги изхвърли? За мен е чудесна идеята да ги изпрати на лекарите - с благодарост за делата им и с думите, че те ги заслужават повече от нея в този момент. Не знаем всичко, което Лили е дарила през годините, точно защото тя го прави от сърце, а не за показ. Аз лично знам, че от Ж.Виденовата зима до днес всяка Коледа тя изпраща продукти и подаръци за детска градина в Кубрат; за млади музиканти, на които е помогнала с пари за следване, с инструменти, с насоки за педагози и направа на записи... Днес тя не е искала да е под прожекторите, а да се поклони пред медиците и да им даде кураж. Знам, някой ще каже, че си прави реклама - тя няма нужда от реклама, замислете се и си го признайте. Не е сред любимите ми певици, но се възхищавам на жената, на човека Лили!!! Да е жива и здрава!

За съжаление, явно само вие знаете за дарения, правени от госпожата. Широката общественост винаги е виждала, както и сега, една стисната жена, един егоист.

Горда и високомерна. Никога не е сред феновете си. Едно дете да беше отгледала поне.

Каквото и да си направил в живота си никога не трябва да се възгордяваш. Трябва да бъдеш смирен и да помагаш на другите когато можеш. Това е моята истина за живота. Затова АЗ не харесвам тази възгордяла се женица с високо его. Това е моето мнение и не ангажирам никого с него. Когато даряваш нещо то трябва да е полезно не безмислено и пиар!!!

Да "дариш" подарените букети, защото не е искала случйно да и бъде предаден вируса с цветята. "Гениална" идея, вместо да изхвърли подарените от хората цветя, да ги набута на хората, работещи в болницата. Жест, който говори повече от всякакви думи за стойността на тази персона като човек. Грозно!

Много точно

Това си е мой проблем, бог да я пази. Днес я гледах при карбовски. Опита се да сравнява себе си с моцарт, после се извини. Като поживее още 200години, всичко ще е на ред, тоеат няма да е чак толкова противна!

Тази бабичка отдавна е за старчески дом. Алчна, злобна и скръндза, тя няма място в обществото. Всички, които са я носили на гърба си, музиканти, композитори и организатори са прецакани от нея, защото е един чичо Скрудж.

Колко години направи Лили, 90 г. има ли ?

Не наливат интелект и такт - или го имаш, или го нямаш, както в случая. Факт.

1935 г. е родена мумията . Поне едно дете да беше отгледала.

Милата ,както винаги много се охарчила ,голям жест , с подарените й цветя...Но иначе ,да е жива и здрава!!!!!!

А парично дарение - нъцки!!!

Си мисли, че ще си ги отнесе със себе си....

А ти откъде знаеш?

Много нелепо стоят хората с тези букети ,защото нито е времето ,нито мястото за тях !! Лили като е решила да уважи своите бивши колеги по- добре да им беше изпратила само скромно приветствие без да се излага да дава подарените на нея цветя!!! Грозно и жалко ,но както се казва : Никога не е късно да станеш за резил !!! Иначе да е жива и здрава и да си пее щом си има публика !!!

Тая измислена комунистическа креатура карфица да глътне, отзад 100 метра тел ще изкара. Подарила цветята, които хората са и поднесли. Типично в нейният провинциален селски стил.

Голяма , по - голяма , - най голяма . Дано се роди наистина пак такъв талант . България има нужда . Жива и здрава . А на всички с отрицателни коментари / дайте на България поне една десета това което е дала Лили Иванова и тогава евентуално се писнеше те да пишете .

I kakvo e dla na Balgaria?!???

Дали сме и овен, дали сме и на тая България не по 1/10 а по 10/12 сме и дали. Това за това я и има още, а не заради такива овни , като теб и Лиляна.

Най-голямата певица на Испания Бебе по държавната телевизия разказа ,че е гледала клипа на Л.Иванов Камино и я нарече Икона

с малката забележа - все пак очаквах друго дарение, макар и скромно. подаръци не се подаряват, някак не върви. лично мнение.

Поздравляю великата Българска(С ГЛАВНА БУКВА)певица ,Лили Иванова с 80 летния юбилей, и пожелавам- Здраве, много Здраве,и творчески успех.

Обаче "Вие" неправилно е изписано с главна буква вътре в изречението, когато се обръща в множествено число. Уважителната форма "Вие" вътре в изречението се изписва в главна буква само в единствено число.

Ти тва мен ли репликираш бе кашон? Що си е ебеш майката, и не сё изнесеш у калната евронива да бИреш европлод и еврозеленчук.!

Хората и засвидетелстват обич и уважение, а тя с чужда пита помен прави!

Честито! Много здраве и дълъг живот с нови песни!

Да, има уникални песни от едно време (последният й концерт беше супер разочарование, пари на вятъра). Обаче това с цветятя е голяма простотия. Няма какво да ги прави и ги дарява на докторите - на тях им трябва друго - ако ще храна, лекарства за пациентите, каквото и да не, но не китки. Да беше дала пари, дето ги къта кой знае за къде. Абсолютно съм съгласна с коментара по-долу, че Кубрат не е излязъл от нея. Иначе не оспорвам таланта й (макар че има и други не по-лоши български изпълнителки).

Песните са на композиторите, а не нейни!

Авторското право е и на композиторите,и на певците.Едните без другите не могатл Изключение са бардовете.

Не знаем дали не е дала пари.Тя не би го афиширала,според мен.Според християнските ценности,когато даряваш нещо,не "биеш барабана".

Бъди щастлива и усмихната, Лили! Напук на хейтърите и завистниците, те не съзнават собствената си нищета.

хейтъри нема...има реалисти..

Леле колко прости хора коментират тук!

Разбирам тези които не харесват песните й. Но не разбирам тяхната злоба и тъпата ехидност, да четат и коментират нещо което дори не би трябвало да ги интересува.

Песните не са нейни, простьо, а на Митко, Тончо, Ангел и т.н.

Какво точно трябва да ни интересува според вас?

Комунизмът произведе невероятни таланти в музиката, поезията, спорта , икономиката и пр. и пр. На 9.9.44 г. фашистката монархия остави активи за 5 млрд. долара. Това остави "цветът" на България загубил 2 световни войни и заробил Бълария с кредити и репарации. Комунизмът на 10.11.89 г. остави активи за 141 млрд. долара Западната демокрация ги потурчи за 30 г. Ла финитто България

Кретен!

Песните не били нейни. Те са на поети и композцитори, но Лили Иванова ги пее както никой друг. Разбра ли бе тлъст безказарменико чалгаджийски

чалгаджииската измет не може да се смири, че Лили Иванова е българска певица N:1!!! умрете чалгомутаети тъпи, умрете от злоба и завист.

Ееее, пак рожден ден, не и ли омръзна...

Голяма певица, дарила няколко поколения с незабравимите си песни. Сгашните чалгаджии праскат кючеци и хвърлят гюбеци бетер мангали. Те ли да я оценят ? Циганизираха и ликвидираха България за 30 години

колко голяма певица е. Лош вкус е да даваш на хората подарените на теб цветя. Ако иска да направи жест, може да им подари нещо, платено с нейните пари! Няма да стане социално слаба. Или да ги покани на концерт, когато епидемията премине...

За вас само Ленин и Путин са велики личности.

има глас и е оставила нещо на България. А герб само крадат и лъжат.

Интересен ход на милионерката.И аз имам неща за изхвърляне от вкйщи.Ще ги даря от сърце.Стисната до безкрайност.

Динозавърът да се бръкне с някоя пачка, айде моля ви се , ха ха, голям резил

Ужасно лош вкус е да носиш цветя в болница. Но Кубрат как да излезе от нея!

Велика