Линдзи Лоън разкри пола на бебето си.

36-годишната звезда от "Гадни момичета" очаква момченце, съобщи TMZ в понеделник. Изданието твърди също, че актрисата, която се омъжи за Бадер Шамас през 2022-а, ще роди съвсем скоро.

"Майката на Линдзи, Дина, всъщност ще бъде до нея в Дубай за раждането", информира изданието.

Братята и сестрите на актрисата също ще бъдат на линия, когато се роди малкият. Звездата от "Капан за родители", от няколко години живее в Дубай, а през март съобщи на феновете си, че заедно със Шамас очакват първото си дете.

"Тя се чувства чудесно и е развълнувана", каза тогава представител на Лоън. По-къно семейството спретна и бебешко парти в Ню Йорк. За списание "Allure" Лин сподели и как е казала на съпруга си, че ще става баща: "Влязох в стаята, хвърлих теста. Казах: Знаеш ли какво? Той отвърна: "Ние сме...?"

Тя все още не е разкрила датата на раждането, но сподели, че през последните седмици е станала по-емоционална.

"Гадното момиче" е нетърпеливо да се въплъти в ролята на майка. "Сълзи от щастие. Просто такава съм. Макар, че това е емоция вследствие на бременността."

През юли 2022-а "Page Six" разпространи новината, че Лоън тайно се е омъжила за Шамас, с когото се запознала, след като се преместила в Дубай през 2018-а. 

"Аз съм най-щастливата жена на света", написа тогава тя в Instagram. "Той ме намери и знаеше, че искам да намеря щастието и благодатта, и то едновременно. Зашеметена съм, че това е моят съпруг". 

 

Но Линдзи не е единствената звезда, която разкри пола на бебето си.

Кортни Кардашиян, която очаква дете от барабаниста на Blink-182 Травис Баркър, сподели, че очакват момченце. 

Припомняме, че за щастливата новина стана ясно по време на концерт на групата в Лос Анджелис на 16 юни. Тогава, вдъхновена от техен клип, Корт вдигна плакат, гласящ "Травис, бременна съм". 

View this post on Instagram

A post shared by Kourtney Kardashian Barker (@kourtneykardash)