Както знаем, човек и добре да живее, накрая се жени - актрисата Линдзи Лоън също ще се прости с моминския живот. Това стана ясно, след като 35-годишната звезда от "Капан за родители" и "Гадни момичета" каза "да" и прие годежния пръстен на финансиста Бадер Шамас. Показвайки пръстена в Инстаграм, тя написа: "Любов моя. Моят живот. Моето семейство. Моето бъдеще".

Линдзи, прочула се като дете звезда, изглежда блажено щастлива на снимките, с които съобщи новината на милионите си последователи. Някои коментират: "Толкова се радвам да те видя щастлива! Обичам те, Линдзи", други: "Поздравления и двамата намерихте сродните си души, желаем ви живот, изпълнен със щастие, здраве и любов".

Линдзи се среща с финансиста Бадер, който е помощник-вицепрезидент на Credit Suisse, повече от две години. Видели се за първи път в Дубай. "Той не е актьор, не е в развлекателната индустрия, управлява фондове на хора с крупни капитали в Credit Suisse", казват близки до двойката. Линдзи, която навремето водеше бурен живот, сега е сдържана по отношение на романтика в профилите си в социалните мрежи.

През 2016 г. тя беше сгодена за руския милионер Егор Тарабасов.