Преди две седмици Луиза Григорова и Мартин Макариев отпразнуваха своята трета годишнина като семейство. На специалната дата актрисата публикува в своя личен Инстаграм профил снимка от сватбения им ден, разкриваща един от първите им мигове като съпруг и съпруга. Тогава двамата избраха красивия морски град Царево, където си казаха "Да", пред погледите на своите най-близки хора.

Сега, за да си припомнят този приказен ден, превърнал се в техен личен празник на любовта, двамата решиха да се отправят към мястото, където се бракосъчетаха. Само че планът им съвсем не мина според очакванията им и в крайна сметка на звездата от "Диви и щастливи", която в момента очаква първото си дете, ѝ се наложи да се върне обратно в София.

Вижте снимки >>

С цел да направи последователите си в социалната мрежа съпричастни с нейната разходка из спомените, брюнетката започна да споделя кадри от пътуването. Първоначално тя качи снимка, заснета малко преди да се качи в колата, на която позира в червена рокля с дължина до средата на бедрата, която е съчетала с дънково яке и плетена шапка с периферия.

Към нея тя написа, че понеже последната седмица се е чувствала добре, затова след консултация с нейната лекарка е преценила, че може да тръгне за Черноморието - бавно и с почивки. Очевидно обаче по пътя е изпитала някакъв проблем, свързан с бременността ѝ, понеже на следващото изображение тя стои седнала на стол, намиращ се на бензиностанция на 70 км извън столицата.

"Това съм аз, чакаща мама да ме вземе и да се връщам към София, защото се оказа, че пътуването не е за мен в този период... та така... много ми се искаше, но няма как", гласят думите ѝ, които намекват, че мъжът и е изчакал появата на Ивет Григорова, но очевидно после е продължил сам към Царево.

Въпреки всичко обаче, Луиза разкрива, че не съжалява за това, че почивката ѝ се отменя.

"Още не се е появил, а вече изцяло ми определя живота. Всъщност, не е имало нещо или някой, с когото да ми е по-приятно да се съобразя", издава тя, показвайки как продължава да чака майка си да я прибере.