Докато повечето известни личности у нас, които споделиха в социалните мрежи снимки на българския флаг или връх Шипка по случай вчерашния Национален празник, в който чествахме 143 години от Освобождението на страната ни, певицата Луна реши да поздрави своите почитатели във виртуалното пространство с по-различно и нетипично за повода изображение, което нямаше нищо общо с патриотичния дух, обхванал виртуалното пространство.

Очевидно за бившата участничка във "VIP Brother", заявила многократно желанието си да застане начело на държавата ни, заемайки президентското място, 3 март бе най-подходящата дата, през която да качи в личния си Инстаграм профил своя чисто гола снимка. На черно-белия кадър тя позира без каквито и да било дрехи, разкривайки плътта си, и е застанала на пръсти, като с една ръка прикрива гърбите си.

Вижте кадъра >>

"Не съм ЖЕНА за един мъж, а ЖЕНА на ЦЯЛ НАРОД!", гласи посланието ѝ към публикацията, допълнено от хаштагове "Бог", "свобода", "респект", "президент" и т.н.

На снимката 49-годишната изпълнителка носи единствено бяла козирка на главата си, а косата ѝ е прибрана в небрежен кок.

"Може да е всякаква, но на тези години да имаш тяло като нейното е похвално", отбеляза една от потребителките на платформата в коментарите под поста.

В края на септември миналата година блондинката обяви, че си е махнала две ребра, за да постигне мечтаните от всяка жена мерки 90-60-90.

"Махнах двете си плаващи ребра и талията ми е 60 см, така постигнах и тяло на богиня, единствена в България. Напълно идентична с визията ми във видеоклипа #LunaPresident, любим на всички! Мерките са ми 90/60/90! Безупречни! И това показвам за пръв път пред всички вас, моите любими фенове", написа тогава тя към фотографията на "новото си аз".

По онова време тя обеща да направи цяла фотосесия, в която да разголи не само тялото, но и душата си, специално за своите почитатели. Такава обаче не се появи.