Още с пристигането си, октомври даде ясно да се разбере, че времето за плаж у нас официално е приключило, оставайки в миналото. Това обаче съвсем не означава, че такова е положението и във всички останали страни, с които си поделяме територията на Стария континент. Напротив, плажните ивици на редица от тях и до днес се пълнят с посетители, отказващи да се разделят с лятото.

Едно такова място, на което живакът в термометрите упорито продължава да поддържа своите високи нива, е княжество Монако, което, като се замисли човек, всъщност не е чак толкова далеч от тук, тъй като до него се стига за точно два часа и половина със самолет. И все пак, разликата в климатичните условия там е голяма.

Вижте снимки >>

Това със сигурност би потвърдила и Ирен Онтева, която в момента се намира в Монте Карло, където хваща загар край водите на открития басейн на 5-звездния "Hôtel de Paris", помещаващ се в забележителна сграда, издигната през 1864 г. Преди броени часове тя сподели в своя личен Инстаграм профил галерия от пет кадъра, показващи на последователите ѝ в платформата нейната слънчева почивка, започнала преди няколко дни.

На тях топ моделът от близкото минало позира пред фотографския обектив по изрязан бански костюм от две части, показвайки прекрасните си пропорции, заради които спокойно би могла да се върне обратно на котешката пътека, стига да пожелае.

Снимка: Официален профил в Instagram

Няма никакъв спор, че на 47 години тя все още притежава завидна фигура, с която би засенчила дори и по-младите от нея дами, въпреки видната корекция на бюста ѝ. Гледайки кадрите, човек трудно би повярвал, че някога изобщо е раждала. Това обаче е факт, а в началото на юни т.г. синът ѝ Кристиан, чиито баща е покойният Христо Сираков, посрещна своя 17-и рожден ден. Въпреки това някои от потребителите на социалната мрежа, последвали акаунта на Онтева, стройният ѝ силует, поддържан с много тренировки, по нищо не издава, че тя е майка.

По всичко личи, че някогашната водеща на новините по телевизия М САТ е напълно наясно, че и до днес е запазила своята съблазнителна визия, притежаваща способността да приковава всеобщото внимание. Може би това е и причината често да споделя във виртуалното пространство свои предизвикателни фотографии, разпалващи въображението. През последните месеци тя публикува в платформата предимно изображения, на които носи дрехи, разкриващи повече от нейната плът, предизвикващи възторжени реакции от страна на почитателите ѝ, които я засипват с комплименти в коментарите под нейните публикации.

Снимка: Официален профил в Instagram