"Да се порадвам на лято малко преди турнето и аз", написа в инстаграм профила си Любо Киров и публикува снимка от гръцкия курорт Кавала.

Певецът е там от вчера и събира сили, преди да тръгне на обиколка в 4 български града, съобщават от "24 часа". Първата му спирка е на 15 август в Бургас, а на следващия ден е във Варна. Другите два града са в Русе и Велико Търново, където ще пее в летните театри на 4 и 5 септември.

През юни Любо представи третия си самостоятелен албум "Както преди". Създаден само за 4 дни в началото на януари тази година, той включва 11 записа, от които 8 нови песни, два ремикса (на синглите "Още от теб" и "Целият живот си ти") и една радио версия ("Още от теб"). По традиция Любо е написал всички текстове и е съавтор на музиката и аранжиментите на песните, заедно с Маестро Живко Петров и Ангел Дюлгеров. Публиката познава Любо и като талантлив барабанист, но за първи път той записва всички партии на барабаните в свой албум.

"Както преди" е най-честното нещо, което съм правил за хората и за самия себе си чрез музиката! Това е едно завръщане към онова "там", където всичко е истинско и искрено, където всичко има смисъл. В него силно се усеща вкусът за поп и рок музиката, която ме е вдъхновявала през годините. Албумът е по-зрял от всеки друг мой проект досега", коментира Любо Киров.