Трима интересни мъже, с още по-интересни гласове, се събраха в музикален проект - Стенли, Любо Киров и Христо Мутафчиев.

Христо Мутафчиев

Снимка: "Вирджиния Рекърдс"

"Където няма време" е песен вдъхновена от документален филм, посветен на на група възрастни актьори, чийто активен сценичен живот е отдавна приключил, но въпреки това те си създават собствена реалност, в която продължават да репетират и играят. Лентата озаглавена "Където няма време" провокира певеца и автор Стенли да напише брилянтна емоционална музика, а Любо Киров - прекрасен текст. Така се ражда проектът "Където няма време", в който освен Стенли и Любо, като изпълнител изненадващо влиза и актьорът Христо Мутафчиев.

Стенли

Снимка: "Вирджиния Рекърдс"

Видеото към "Където няма време" е заснето на три от най-забележителните и живописни места у нас - плаж "Болата", резерват "Рибарско селище" и Античния театър в Пловдив. Затова е и подкрепено от Министерство на туризма като част от кампанията "Преоткрий България".

Премиерата на "Където няма време" е днес в официалния YouTube канал на "Вирджиния Рекърдс" и всички стрийминг платформи - Spotify, Deezer, Apple Music, Tidal.