Биляна Йотовска и половинката ѝ - световният шампион по културизъм Митко Димитров, днес празнуват цели 17 години, откакто са заедно, свързвайки житейските си пътища в един. Хубавият повод фитнес моделът отбеляза с галерия от две изображения, които качи в своя личен Инстаграм профил.

"Любовта е безвремие", написа тя към своята публикация, събираща все повече харесвания от последователите ѝ с всяка изминала минута.

Вижте снимки >>

На изображенията брюнетката позира пред фотографския обектив в компанията на своя партньор, седнала до него и положила ръка на рамото му, а щастието ѝ ясно се чете в разлялата се по лицето ѝ широка усмивка.

"Прекрасни сте! Честита годишнина!", "Много пъти по 17 да празнувате, все така позитивни" и "Спомням си как спортувахте заедно във фитнеса преди години. Така ви се възхищавах на любовта, която се усещаше около вас" гласят някои от коментарите на почитателите ѝ, редящи се под поста на Йотовска.

Въпреки че са сочени за една от най-стабилните двойки сред популярните имена у нас, искрите между тях съвсем не прехвърчат от пръв поглед, както разкрива в свое интервю самата Биляна. Тя казва, че двамата се запознават още през 2001 г., но минават още две години, преди да започнат да се срещат романтично.

Красавицата признава, че първите ѝ спомени от Димитров са от първото издание на конкурса за красота "Супермодел на България", в което тя е участничка, а той - охрана. Разбира се, първоначалните ѝ впечатления от него били свързани с външния му вид, тъй като визията му напълно отговаряла на нейните критерии за привлекателен мъж.

Впоследствие се оказва, че двамата често посещават един и същ фитнес. Именно последвалите им случайни срещи там са се запечатали ясно в съзнанието на спортиста. Гостувайки преди време в предаване по телевизията, той сподели, че в определен момент, след като се засичали все по-често в залата, той започнал да ѝ помага с упражненията, изграждащи нейната тренировка.

Биляна поема инициативата преди него, питайки го за телефонния му номер, но той е този, който по-късно първи се свързва с нея, изпращайки ѝ съобщение.

Двойката все още не е вдигнала сватбена церемония, с която официално да узакони връзката си, макар преди години Димитър да подари на любимата си пръстен, донесен от Дубай. Скоро след това Йотовска определи бижуто по-скоро като романтичен жест, отколкото предложение за брак. И въпреки че не бързат да минат под венчилото, то все пак е част от плановете им, като неведнъж са признавали, че някой ден ще го сторят.

Засега имат всичко необходимо, за да бъдат щастливи, в това число попада и дъщеря им, която през април т.г. посрещна десетия си рожден ден.

"Точно преди 10 години в 6:37 ч. се роди нашето малко щастие - Никол! Не знам кога мина толкова време, но съм благодарна за всеки миг! Няма по-ценно и истинско нещо от това да създадеш живот", написа тогава гордата майка към галерия от изображения в Инстаграм, показващи различни мигове от първото десетилетие на нейната наследница.