За щастие на всички дами, загубили каквато и да било надежда, че на този свят има господа, които не решават да започнат дори любовните си послания в чата с разпространеното "Zdr, ko pr?", предизвикващо истински ужас в представителките на нежния пол, Джордж Клуни доказа, че подобни мъже все пак съществуват. Нещо повече, в свое интервю за AARP той сподели, че е привърженик на старомодния романс.

В разговора с медията звездата от "Бандата на Оушън" разкри, че спазва една определена традиция, която му носи истинско удоволствие, а именно да пише прочувствени писма до съпругата си Амал, при това на хартия.

Вижте снимки на Джордж и Амал >>

"Дори в днешното време, когато пандемията принуди множество страни по земното кълбо да обявят локдаун, за мен е удовлетворение да напиша писмо на жена си, което да оставя на бюрото ѝ. Тя пък пъха отговора си под възглавницата ми", разказва той, уточнявайки, че за него това са най-истинските послания, носещи огромна сантиментална стойност.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

"Имам писма от Пол Нюман, Грегъри Пек, Уолтър Кронкайт и т.н., които съм рамкирал и закачил на една от стените у дома. Ако бяха имейли нямаше да бъдат толкова специални. Може би поколението ни е такова и след 20 години нещата няма да стоят по този начин, но в момента съм благодарен, че все още има някой, който да седне и да пише до мен", споделя Клуни.

Холивудската знаменитост изтъкна, че двамата с половинката му оставят писма на децата си Ела и Александър, които през това лято ще навършат 4 години. Той обясни, че всяка година те предприемат пътуване за два дни, само че без своите наследници, за да прекарат малко време насаме, далеч от родителските си отговорности, но задължително оставят писмо на всеки един от тях, преди да заминат.

Близнаците се родиха през юни 2017 г. - месец, след като Джордж отпразнува своята 56-а годишнина. Сега той говори открито за това какво е да бъдеш по-възрастен баща, както и защо навремето се е спрял на по-традиционни имена за своите отрочета, макар че напоследък все повече хора предпочитат необичайните названия.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

"Не исках странни имена за тях, и без това ще имат достатъчно проблеми, защото са деца на популярна личност, това и без друго е трудно. Ето, синът на Пол Нюман се самоуби, както и този на Грекъри Пек... Такава бе съдбата и на момчетата на Бинг Кросби. Аз обаче съм в такава възраст, че докато Ела и Александър пораснат, ще бъда толкова стар, че вероятно едва ще дъвча залък хляб, така че не изобщо не вярвам те да се сблъскат с каквито и да било последствия от моята слава", шегува се Клуни.