Мадона е правила какво ли не, но изглежда има нещо, с което все още може да изненада публиката, а именно - като режисира филм за собствения си живот. Поп-иконата ще режисира автобиографичния филм, чийто съсценарист е заедно с Диабло Коди, потвърдиха от кино студията Universal Pictures.

Вижте снимки на Мадона >>

"Искам да предам невероятното пътешествие, в което животът ме въвлече като артист, музикант и танцьор - като човек, който се е опитвал сам да си проправи път в този свят. Фокусът на филма ще бъде музиката. Музиката ме поддържаше, наистина ме поддържаше жива. Има толкова много неизказани и вдъхновяващи истории от живота ми, а кой може да ги разкаже по-добре от мен? Важното е да споделя пътуването в това скоростно влакче от увеселителен парк, какъвто е животът ми с гласа и визията си с хората", казва в изявление певицата.

Тя сподели и пост в своя Инстаграм профил, посветен на това начинание.

Дона Лангли, председател на Universal Filmed Entertainment Group, добавя:

"Мадона е най-великата поп-икона, артист и бунтар. С уникалния си дар да създава изкуство, което е едновременно достъпно и променящо граници, тя е оформила нашата съвременна култура по начин, който малцина владеят. Невероятна чест е за всички в Universal да работим заедно с нея".