17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се наяде на пари тая.....

Тя е известна не като добра певица или чудна красавица, а като артист. Продавала е добре другите си таланти, а те не са малко. Умна е, че и детски книжки бе писала, една от пионерите с интересни клипове, които разказват история. Не бива да се подценява. Впрочем рапърите да не би да са някакви особени певци?

Мадона беше интересна до преди 10 години, сега вече много полудя и доста остаря за женска поп-икона и тн. Явно и на нея й е трудно да приеме остаряването и се опитва с каква ли не химия/хирургия да се прави на по-млада. Няма значение де, нейна работа, но изглежда жалко и извратено до някъде. Бях й голям фен и все още съм, но на кариерата й и изявите й до преди 10 години. Вече не... Дори и на 1 нейн концерт ходих - 2008ма в Лос Анджелис. На 50 години тогава, беше все още невероятна - 2-3 часа не се спря да танцува. Много енергия...

Тя е точно като Коко Шанел - пука и на каквото се сетите там, за вашето мнение. При артист, който задава тенденции, така и трябва.

Лили Иванова 2...

Не богохулствайте и не си правете кумир от Телеца! Истина ви казвам! Честит празник днес - Вяра, Надежда и Любов и майка им Св. Ана!!!! Това е по-важно от някаква си там застаряваща........общественичка.

Не четох новината, но се загледах в снимката на дъщеря й Лурдес и косматите й подмишници. Чисто философски се питам - щом не си бръсне подмишниците и не си кастри веждите, защо си е махнала мустака? Явно и нейното бунтарство си има граници :)

След "who's that girl" , този "look at that granny" ли ще се казва?!?

Чудовище бездарно!

Посредствена певица,но изключително пробивна,готова на всичко за успеха.

в крайна сметка се понаучи да пее, но е неповторима във всичко останало. Неслучайно се казва, че Мадона е институция...

Chefo77

Най-точното мнение!

Мадона е изключителен талант! Неповторима!

само дето не може да пее и специално и правят песни в които има 1 октава или просто си говори вместо да пее

kkk Кой ти каза тази секретна тайна или звездите ти го говорят? Тя пише или участва в писането на всичките си песни, а гласът й е такъв, какъвто си е, разпознаваем! Добре, че навсякъде е пълно с музикални критици.

Всъщност като се замисля, не се сещам тя да говори за себе си като за певец, а се нарича изпълнител и артист, който има какво да каже, което далеч надхвърля ограниченията на думата "певец". Само гласът не прави изпълнителя. А тя е променила музикалната индустрия и е проправила пътя за всички жени изпълнители, популярни в момента. Разликата е, че нея са я критикували за всичко, което прави, защото е било ново, а сега на никой не му прави впечатление.

трябва 1/1 да описва всичко, няма да се различава от живота на обикновената проститутка

Ами нищо ново, тя си е била такава!

Ако съдите по себе си....