Мадона изглежда се подобрява.

Кралицата на попа се завърна в социалните мрежи, споделяйки снимки след изписването, на които изглежда свежа и щастлива. В допълнение към селфитата, качени на "стори" в Инстаграм, певицата публикува и снимка с букет. "Една роза може да бъде моята градина. Един приятел - моят свят. Благодаря ти."

Разбираемо е, че феновете са обезпокоени за Мадона, която наскоро бе забелязана в Източен Ню Йорк. Тогава я описаха, че сякаш е възвърнала старото си "аз".

"Тя изглеждаше наистина добре и изглеждаше в добро настроение", разказва очевидец пред "RadarOnline". "Вървеше малко бавно, но изглежда е искала да се поразходи навън."

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)

По информация на "Radar" бързото възстановяване Мадона постигнала с инжекцията "NARCAN", която може да се използва и при лечение след употреба на свръхдоза. Наркотиците обаче не са били причината тя да е болница. Припомняме, че поп дивата бе хоспитализирана на 24 юни, след като получи "сериозна бактериална инфекция".

Състоянието й се влошило още повече по време на подготовката за "Celebration Tour". "Благодаря ви за положителната енергия", обърна се към почитателите си по-късно в социалните мрежи.

"Първата ми мисъл, когато се събудих в болницата бяха децата ми. Втората ми мисъл бе, че не искам да разочаровам всички, които са си купили билети за моето турне. Не исках да разочаровам и хората, които работиха неуморно с мен през последните няколко месеца. Мразя да разочаровам когото и да било", допълни още тя в изявлението си, което завърши с думите: "Сега се фокусирам върху здравето си и върху това да укрепна и ви уверявам, че ще се завърна възможно най-скоро! Сегашният план е да се пренасрочи част от турнето и да започне през октомври в Европа. Не бих могла да бъда по-благодарна за вашата подкрепа".

Снимки: Официален Инстаграм профил

Снимки: Официален Инстаграм профил