Маги Халваджиян официално откри летния сезон, но не на Черноморието, както повечето хора биха предположили, а в Априлци, разположен в обширната и красива котловина в подножието на първенеца на Стара планина - връх Ботев, недалеч от Троян.

Именно в курортния град, създаден чрез сливането на 4 големи села през 1976 г., получил името си заради героичното участие на района в Априлското въстание от 1876 г., фамилията държи семеен хотел "Мара Гидик", който носи името на планинското възвишение с уникална форма, познато още и като Русалка.

Вижте снимки >>

Наскоро Маги публикува в своята лична Инстаграм страница поредица от снимки, показващи почивката му сред природата и чистия въздух, извън пределите на София. Компания във веселбата, състояща се в двора на 3-звездния комплекс, му правят по-малкият му брат Джуди и тяхната майка Юлия - бивша балерина, която от години живее в Италия.

Разбира се, част от антуража е и актьорът Димитър Рачков, който заедно с Васил Василев-Зуека води предаването за имитации "Като две капки вода", чийто продуцент е Магърдич.

Синът му Бедрос, по-познат като Бебо, който наскоро отпразнува своя рожден ден, не бе сред присъстващите и вероятно все още е в столицата, радвайки се на времето със своята половинка Алекс Енева и двете им деца - Еди (5 г.) и Кай, която се роди в края на миналата година.

И все пак, след като отскочи до хотела, предлагащ на посетители си панорамна гледка към резервата с най-голяма средна надморска височина - "Северен Джендем", намиращ се в Национален парк "Централен балкан", Халваджиян се отправи към морето. Той сподели с последователите си в социалната мрежа селфи от плажа, на което позира със съпругата си Кремена. Двамата са се усмихнали към обектива на фона на морските вълни.