17-11-2017 20-11-2018

Коментари

.

А кой всъщност го интересува това, че чак да описвате и какво имало на снимката от морето. Другия път напишете като се снимат на фона на морски русалки, не вълни. Поне ще е нещо като новина.

вСЕКИ СЕ ВЕСЕЛИ С НАЛИЧНИТЕ К..ВИ НАОКОЛО .

защото много искат да приличат на майките си.

Е с толкова пари, за който парадират, че имат, такова грозилище ли оспяха да построят.

Дано да измислят начин после как ще вземат парите си с СЕБЕ си,защото н

Находчиви са. Да не сте им давали, но те са много мазни и биха ви измъкнал и сите що имате, злато, тенекии, пари. Виж там са специалисти по всичко. Като има балами българи те не криви, Славчо. Малко акъл, но важно е навреме да ти иде. И образованието не преде пред тях. Armen dudu gashte nadu ni uceha...

О, халваджийо, поради что изостави занаята на дедите си?

Единственото, което се върти в еврейската и арменската глава са парите и ползите....това, че ще прецакат някого е без значение.

Абе някой да знае еврейн или арменец-селскостопански пройзводител.В исторически и географски аспект тези народи не са свьрзани с пройзводството като сектор в икономиката и обществения живот.Те участват в разпределението на благата,сьздадени от други и прибиране на печалбата.Самата история го показва.

А коя от трите е Маги???

ТЯ КАТО ГО ВИДЯ МЕ ХВАЩА РАЗСТРОЙСТВО - ТАКАВА ГРОЗОТИЯ- АЙЙЙ СИКТЕР.

Не знам дали е опит за реклама ама хотелчето е доста грозно и нескопосано, а двамата мърляви мъже с тази маман посредата не помагат също

Кога арменчето се родило, майката на еврейчето плакала....

ВНИМАНИЕ!!! Платена реклама!

Много са остарели, особено Кремена, ужас.

Иве, да ме прощаваш но ти подмладяваш ли ?

Ти не си ли?

Голямо веселие пада, но най-много реклама....

вместо да се веселят и да плюскат.

Това новина ли е или реклама?!

Арменците са велик народ, Яворов го е възпял навремето! Тези Халваджян и пр. са меркантилни и копи имитатори на американски сериали и буламачи! Саркиз Мухибян беше прекрасен актьор, талантлив и незабравим с ролите си! С какво ще запомним Халваджиан, с къщата им за гости и нескопосани екранни имитации, дето никак не са забавни!

Хотелчето с европейски пари ли е правено?

Строено е още през соца!

Алваджии ,

За този арменец с мръсна мазна коса не важат ли ограниченията за дистанция, за носене на маски, за спазването на карантината? И защо си въобразява, че предизвиква радост у хората, а не омерзение и пошлост... Не се трае, нито на екрана, нито в живота...

Леле, колко важна информация! С това ли ни занимавате? Подбирайте новините си !

Априлското въстание от 1976 г. дир моля по сериозно .... рекламата си е реклама ама грешките ви са грозни ... да не говорим че никога не споменавате срещу кого е било това въстание ! А сетих се 1976 най вероятно срещу Т. Живков !!!

Разследвайте мошенника и КОМПИ да запорира хотела.

Хубава реклама!

Арменците са хулави хора. НО не и тези отрепки на снимката за съжаление. Тъпи говеда.

Арменците не са хубави хора, те са като евреите-нагли, мързеливи и алчни. Тези са точно такива-опростачиха България с тъпите си предавания, прибраха милиони държавни субсидии и са си арменска мафия в телевизията и не само. А пропо-колко платиха за тази реклама??? Вчера статия за бездарната Хилда Казасян, днес за работодателите й. Спрете се с тази платена арменска ПР акция!

Джо, нещастник такъв, защо ме обиждаш, не можеш да кажеш , че всички евреи или арменци сме мошенници и мързеливи пиявици. Извини се, аз и моето семейство не сме такива !

извинявай, ти и семейството ти може и да сте добри и почтени хора! Не те познавам, извинявам се, но за този космат далавераджия и Хилдето нахиленото на тате не смятам, че греша. Поздрави!

Приемам извиненията, Халваджяна ,точно тези двамцата не са читави хора.

Халваджиян за парите които краде години наред е за разстрел, а имитиращата дейност негова жена Кремена, без нито 1 минута истинска работа в тоя живот е за бесилото!

Е по-долни твари от тия долнопробни лъжливи арменци няма.....

Да са живи и здрави и майка им също ,да им се радва.Страхотно семейство!

айде нема нужда-осрах$ БГ с простотиите си и се ненакрадоха

"Именно в курортния град, създаден чрез сливането на 4 големи села през 1976 г., получил името си заради героичното участие на района в Априлското въстание от 1976 г.,"

Аз пък все си мисля, че клавишите 8 и 9 са разположени един до друг на клавиатурата... Грешки са възможи, както и плюенето от "безгрешници".

можеше да се върне да прочете какво е написал, преди да го публикува, нали?

Без къси гащи ,потник и джапанки не е реклама.

весели майка си и брат си така ли дирници?