Преди няколко дни в хотел "Beverly Wilshire", Лос Анджелис, се състоя церемонията по връчването на наградите на сп. "Variety", отдаващи почит на силните жени на нашето време. Шест дами получиха отличия, като една от тях бе 49-годишната Марая Кери.

Вижте снимки >>

Певицата се качи на сцената, облечена в блестяща черна рокля с дълги ръкави и V-образно деколте, за да получи своята статуетка и да изнесе благодарствено слово пред множеството присъстващи в залата.

"Винаги, когато трябва да държа реч, вземам със себе си картончета, на които предварително съм я написала. Мониторите, от които трябва да чета, са далеч и не ги виждам. Преди малко речта на Рийз Уидърспун беше прекрасна", заяви още в началото изпълнителката на "We Belong Together".

Всичко щеше да бъде съвсем наред, ако преди нея всъщност не бе излязла... Дженифър Анистън, която също бе сред наградените, а колежката ѝ от предстоящия сериал "The Morning Show" - Рийз Уидърспун, дори не беше сред гостите на събитието.

Така Кери показа, че всъщност не знае коя точно е звездата от "Приятели" и не може да направи разлика между двете актриси. Но това не е първият път, в който тя не разпознава прочута личност. През 2006 г. тя учуди всички с изказването си, че изобщо не знае коя е Дженифър Лопес и освен че не я е чувала, също така никога не я е срещала. Тогава хората си помислиха, че вероятно между тях съществува конфликт, но латино дивата опроверга слуха, заявявайки, че макар да се познават, възможно е Марая просто да е забравила този факт.

10 години по-късно, обаче, Кери повтори някогашното си изказване на гала вечерята "Silver Circle". На репортерите, повдигнали отново темата за певицата с пуерториканска кръв, отговори, че все още не е наясно коя е тя.

По всичко личи, че явно Марая има някакъв проблем с името "Дженифър", без значение от фамилията...