Както би казал Марк Твен, слуховете за невъзможната любов на актрисата Мария Бакалова и синът на Мария Гроздева - Валери, са силно преувеличени. Някои медии побързаха да предположат, че океана ще си каже думата и понеже очи, които не се виждат се забравят, така и техния романс надали ще го бъде.

Да, ама не - оказва се, че Мария и Валери се харесват достатъчно, че и да го покажат публично. Актрисата е в България, вероятно и за да се насладят на време заедно.

Преди няколко вечери двамата посетиха премиерата на сборника с разкази "Виж сега, моето момиче" "Sofia live club". Идеологът на литературната вечеринка е известната Гери Турийска. "Чухме 9 истории от книгата, изпълнени прекрасно от авторите Ваня Щерева, Милена Фучеджиева, Мила Роберт, Дарина Такова, Мила Михова, Елисавета Белобрадова, Прея, Цветелина Цекова и Пам Велидис, която се включи извънредно", пише във Фейсбук профила си тя.

Мария и Валери са изслушали разказите, сгушени един в друг, а до тя неизменно е Ваня Щерева - майка на Мила Роберт, най-добра приятелка на Бакалова от студентските години в НАТФИЗ.   

Мария Бакалова обеща да се включи със своя история в следващото издание на сборника. Книгата ще бъде представена и в Бургас и Варна.

Двамата са били заедно и в конна база на Тодоровден, където са яздили някои от животните.  

Те споделиха история в Инстаграм, която вече не е налична и от която се чува как актрисата казва "Помощ, помощ", когато конят се забързва, но след това бързо го овладява и се смее.

Пред камерата на Нова тв признаха, че любовта пламнала по време на работа. Двамата се засекли на снимачната площадка на филм с участието на Мария, в който синът на олимпийската ни шампионка Мария Гроздева е каскадьор. Мария обясни, че й лесно да работи с чужд текст като актриса, но когато говори за личния си живот, се притеснява и се спря до обяснението, че "той е най-доброто момче на света". Сега тя ще си почине известно време, след това има снимки на филми в Будапеща, Канада и Луизиана.