Новоизгрялата звезда Мария Бакалова даде специално интервю за списание ELLE след тазгодишното раздаване на наградите Оскар.

Българката се включи в рубриката "Попитай ме нещо". Ето какво сподели тя за подготовката за най-специалния момент в кариерата й до момента: "Денят на "Оскарите" бе сред най-вълнуващите в живота ми. Станахме много рано сутринта, всички обикаляха и се суетяха около мен. Слагаха ми бижута, махаха ги, постоянно променяха нещо, защото търсехме точно определена визия", сподели Бакалова.

"Исках да съм в бяло, като символ на новото, чисто начало. Беше едновременно красив и луд ден! В крайна сметка си заслужаваше, защото се чувствах като принцеса", сподели Бакалова.

Един от въпросите към зведата от "Борат-2" беше свързан с това какво е любимото й ястие. "Може би повечето българи, които гледат, ще си помислят, че ще кажа мусака. Тя малко прилича на лазаня, но не това е любимата ми храна, въпреки че я приготвям много добре. Любимото ми е баница - представлява тесто със сирене и може би е от нещата, които ми липсват най-много от България, защото тук никъде не мога да намеря", разказа бургазлийката.