Българската актриса Мария Бакалова, която е номинирана за "Оскар", продължава своя стремителен път нагоре към славата. Тя ще се появи на корицата на британското списание Glass - издание за музика, изкуство и култура.

Вижте снимки на Мария Бакалова >>

"Правейки своя дебют на "сребърния екран" през 2017 г., българската актриса Мария Бакалова се отличава с пробив като никой друг. Снимайки се заедно със Саша Барън Коен в един от най-известните и обсъждани филми за 2020 - продължение на историята на Борат, Бакалова спечели сърцата на публиката като непокорната дъщеря на Борат - Тутар. Зад маската на смеха и шегите, филмът има и много ключови послания, като това колко важно е да бъдеш независим, смел и да поемаш рискове...

В мартенското издание на Glass, което излиза на 31 март, говорим с актрисата, номинирана за "Оскар" за това, което може да бъде описано като вихъра на тази година за нея.", се казва в част от анонса на изданието в Инстаграм.

Също в социалната мрежа Мария Бакалова използва възможността да сподели с последователите си първата корица на списание с нейния образ и да благодари на всички, с които е работила по нея.

Очаква се талантливата и красива Мария да се появи и на страниците на модната библия Vogue.