Мария Бакалова, която се прочу из целия свят като Тутар - 15-годишната дъщеря на казахстанския журналист Борат в продължението на комедията от 2006 година, за първи път гостува сама във вечерно шоу при Джеймс Кордън. След фурора, който предизвика в студиото на Джими Кимъл, сега актрисата се представи в различна, но не по-малко забавна за зрителите светлина.

През разговора тя демонстрира добро чувство за хумор, доказателство за което бе смехът на публиката, придружаващ почти всяко нейно изказване. Помолена от водещия да разкаже повече относно прослушването за ролята, за която е премерила сили с още 600 други кандидатки, звездата от лентата сподели, че всичко е започнало на шега през първия ден след завършването на висшето ѝ образование.

Вижте снимки на Мария >>

"С мой приятел, който снимаше, направихме видеото за прослушването в 5 ч. сутринта. Страхувах се, че всичко е измама, че това не е истински кастинг и ще попадна в трафик на хора", призна Бакалова.

В ефир тя разкри, че във въпросните кадри е импровизирала с първото нещо, което ѝ дошло наум. Понеже все още е празнувала дипломирането си, застанала пред камера с чаша алкохол и цигара.

"Казах нещо от сорта на: "Баща ми е най-добрият татко на света, защото ми дава цигари, разрешава ми да пия и всичко е прекрасно", каза Мария.

Българката заяви, че ѝ се наложило да изпрати още 4 свои клипа, преди да отлети за Англия, за да се види със Саша Коен.

"Майка ми плачеше, изпращайки ме на летището. Повтаряше ми, че повече няма да ме види, а всеки път аз ѝ отвръщах "Да, вероятно е така". Но това беше първото ми самостоятелно пътуване, така че трябваше да замина. Така започна всичко", призна актрисата.

Запитана от Кордън как са реагирали родителите ѝ, след като са гледали продукцията с нейно участие, 26-годишната бургазлийка каза:

"С майка проведохме видео разговор, тя ми се обади веднага, след като бе изгледала филма... две пъти. Беше тъжна, плака около 2 часа".

През гостуването си в предаването тя каза, че си дава сметка каква късметлийка е, понеже в момента живее в Лос Анджелис, където се снима и шоуто на Джеймс. В същото време, според нея пандемията от коронавирусът я е спасила, тъй като никой не я разпознава на улицата, защото всички хора носят защитни маски на лицата си.

Бакалова разказа още, че снимайки сцената с адвоката на президента Доналд Тръмп и някогашен кмет на град Ню Йорк - Руди Джулиани, в която се представя за журналистка, се е чувствала нервна и сърцето ѝ е щяло да изскочи от гърдите.

"Накрая той действително се обади на полицията, но все пак ние не бяхме направили нищо незаконно", категорична е тя.

Легналият на леглото Руди Джулиани си запасва ризата в панталоните

Снимка: Стопкадър YouTube / Amazon Prime Video

Въпреки това снимачният екип събрал оборудването си възможно най-бързо и тръгнал от хотела.

В края на миналия месец Мария оглави класацията за най-популярни актьори в света, определяща се от милионите потребители на престижния кино сайт IMDb. Това е абсолютен прецедент, тъй като за първи път, откакто съществува платформата, българско име стои на върха на звездния списък. Блондинката изпревари множество от холивудските знаменитости, в това число дори и Саша Барън Коен, който е основното действащо лице във филма с нейно участие. След Бакалова, надолу по стълбицата стоят Лили Колинс, Ана де Армас, Ан Хатауей, Скарлет Йохансон, Матю Макконъхи, Том Крус, Марго Руби, Леонардо ди Каприо и др.

Снимка: Официален профил в Instagram