Ако погледнем на любовта между двама души като на разказ, то няма съмнение, че именно първата му част ще бъде тази, която би направила най-силно впечатление на решилите да се запознаят с него читатели. Причината за това е, че тя по-скоро би звучала като пленителна приказка, представяща разгарящите се между главните герои чувства, подвластни на неукротима страст, отколкото като обикновена история, описваща улегналите им с времето отношения, носещи успокояващ комфорт, каквито рано или късно намират място във всеки един романс.

И въпреки че по неписано правило връзките започват с окриляващо въодушевление, не изключено понякога след него да дойде смазващо огорчение... Какъвто всъщност е случая с Мария Бакалова и настоящата ѝ половинка Валери Григоров-младши, на които им се налага да подложат своята връзка на сериозно изпитание, за да разберат от първа ръка дали обичта действително е най-могъщата сила на този свят, способна да устои на трудностите, които съдбата често поднася на открилите я хората.

Вижте снимки >>

Съвсем наскоро единствената българка, номинирана за престижната кино награда "Оскар", публикува като 24-часова история в своя личен Instagram акаунт поредната снимка, на която позира пред обектива със своя любим. Само че от посланието, което написа към нея, става ясно, че на тях им предстои да се разделят, поставяйки помежду си разстояние, равняващо се на цял океан, тъй като всеки от тях ще бъде на различен континент за неопределено време.

"И просто ей така... Остава ни само ден до последния ни в Гърция", написала е тя, като е отбелязала своя партньор, поставяйки до името му сърце, което само по себе си ясно свидетелства за факта, че в момента нейното му принадлежи.

Снимка: Официален профил в Instagram

Както неотдавна се разбра, актрисата и риалити героят се запознаха на снимачната площадка на екшън филма "Мръсни ангели", работата по който протече в град Солун, намиращ се в южната ни съседка. Мария бе част от артистите, които застават пред камера в лентата, докато Валери бе каскадьор в нея. Сега обаче, след като снимките по продукцията окончателно приключиха, тя ще трябва да се върне обратно в Съединените американски щати, за да се отдаде на чакащите я там нови проекти, а той - в България, за да се посвети на предстоящите му изпити, понеже е студент, избрал специалността "Право".

Припомняме, че за първи път се разбра, че звездата от "Борат 2" и бившият участник от "Игри на волята" са заедно навръх Свети Валентин, когато блондинката сподели изображение в социалните мрежи, на което държи букет от червени рози. На него тя отбеляза сина на олимпийската шампионка по стрелба Мария Гроздева. След това Бакалова качи във виртуалното пространство още един кадър - този път с него, на който позират облечени в зимна екипировка, като тя го е хванала деликатно за горната част на ръката.

Снимка: Официален профил в Instagram

За младият мъж се знае, че е привърженик на силните усещания. Така например той се състезава в дисциплина Border-cross със сноуборд, а освен това е опитвал още доста неща, които качват адреналина. Спускал се е по лавинни терени, скачал е от 20-метрова скала, както и с парашут от 3500 м. Тренирал е различни спортове от малък.