Мария Илиева заведе на почивка сина си Александър.

Певицата избра топлата и екзотична дестинация Маями, САЩ, става ясно от профила ѝ в Инстаграм. Мария позира за социалните мрежи на плажа, вдигнала във въздуха своето момченце. Към кадъра тя добави думите "щастие" и "любов".

Вижте снимки на Мария >>

Мария роди Александър през януари миналата година. Тя се раздели с бащата на детето,  но се чувства уверена и щастлива в ролята си на майка и работи активно. През 2018 г. тя спечели и наградата "Жена на годината" в категория "Музика".

През декември Илиева разкри, че е страдала от следродилна депресия. Състоянието е продължило кратко, но в този момент певицата се е почувствала изгубена.

"Не знаех какво да правя с това малко беззащитно бебе", разказва певицата през списание Grazia - "Не мислех, че ще се справя и ще успея да съм добра майка, беше ме страх, чувствах се грозна и безпомощна".

От 25 февруари Мария се впуска в ново приключение. Тя ще участва в новия сезон на "Като две капки вода". Изпълнителката на емблематичните парчета "Лунен сън", "Нищо", "Видимо доволни" ще влезе в поредица образи на свои световноизвестни колеги.

"Като две капки вода е голямо предизвикателство за всеки артист с утвърден стил и ще ми бъде много интересно да експериментирам извън своя в продължение на 13 седмици. Предстои ми незабравимо телевизионно приключение!", сподели Илиева.