17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спрете бе злобари, хубава жена е Мария и малкият е супер сладък. Да са живи и здрави.

знаеш ли колко по-хубави жени и деца има в България, далеч по-стойностни от тая Пач...ра !!! Е няма нужда да й гледаме дирника къде била ,с кого , защо ... с нещо да е блеснала в последно време ? ! Нобелова медалистка може би? Маями... хората хляб не могат да си купят. Айде бегай!

Няма пък да спираме

бременно коремче ще показва ли?

хората цяла година се трепят от сутрин до вечер и не могат една седмица на нашето море да си позволят, а тая чак до Маями се замъкнала - ще се прави на маймуна няколко месеца за по 5 минути на седмица и си е лапнала хонорар от десетки хиляди левове.. Поне да не го навира в очита на хората

Относно хонорара - има кой да я слуша и това й прави хонорара. И мен ме дразнят чалгаджийките, които възпитаха цяло поколение - виждаме как - но и те демонстрират висок стандарт. Какво да правим? Вкус!

Тази винаги ми е била супер отвратителна, а сега трябва и да знам кво прави....

Как не им писна едно и също всеки път, аман: 1. Еди коя си заяви: "Готова съм за деца!" 2. Еди коя си показа бременно коремче 3. Еди коя си" Раждането промени живота ми!" 4. Еди коя си в перфектна форма след раждането 5. Еди коя си заведе бебето на екзотична почивка

А би било яко да има: На еди коя си и излязаха хемороиди ,еди кой си се спъна в плочка ,и строши цайсите ,на иван от 3 ти вход ми се удължи к*а и тем подобни!

КАКТО ПИСАХ ВЕЧЕ,НО МИ ГО ИЗТРИХА,АЛЕКСАНДЪР Е ПРЕХЛАСНАТ ПО АМЕРИКА! ЗАПАЗИ НЕЗАБРАВИМИ СПОМЕНИ ОТ ПРЕСТОЯ СИ ТАМ!!! ОСОБЕНО ОТ НЕБОСТЪРГАЧИТЕ,АВЕНЮТАТА,ХОРАТА,НЕИЗЛЕЧИМИ СПОМЕНИ! БРАВО НА МАЙКАТА!

Баси, една нефотошопната снимка няма тука. Нали повечето сме я виждали на живо каква трътла е... Тая жена е такава поза, поне да беше за толкова години издала 2-3 качествени албума.

Благодаря,че ми изтрихте коментара по истинска случка с м.и и черепа :) Наистина тъжно за целия Български народ, звездите са проститутки , срамно е, съгласна съм, но е истина, за съжаление

Дира, бихте ли и звъннали по вайбъра от мое име и да и предложите да си остане в Маямито. Щото тук взе да ни омръзва много!!!

Бащата ми е забавен в цялата картинка. Някакъв анонимник осеменител. Може би се е надявал да съжителстват и да облажи (екскурзийка, издръжка), но криви са му излязли сметките.

Бащата е много добре финансово, от години семейството му живее в Белгия, но майка му не понесе голямата разлика в годините и други неща и явно успя да ги раздели. Георги беше в "Св.София" при раждането на сина си, но май това беше за последно. Предполагам, че ще има някаква финансова помощ за детето, ако бабата разреши.

Ако беше мъж на място, а не мамин пу*ьо, да е с нея. Но за това трябва и Мима да е жена на място.

Ако това е така, поведението на този "баща" не му прави чест.

Жена, която - без да е грозна, - е изключително антипатична.

Не мислите ли, че ако ни интересуваше, къде си дръгне трътката Мария Илиева, щяхме да и четем инстаграм-а а не да ни го набивате насила в очите?

Винаги съм се чудил от какво живеят такива като Мария Илиева. И защо да ни интересува къде и какво прави тя? По-скоро е любопитен въпроса как финансира едно пътуване до Маями. Иначе нищо лично - нека да е здрава и щастлива.

От къде идват финансите ли. От близките ѝ отношения с един човек с прякор идващ от костната структура на главата ;)

за Скулата ли става дума, за Ушната мида или за Черепо?

За Фонтанелата.