Няма никакво съмнение, че когато един човек обича някого, той е готов на абсолютно всичко, за да го направи щастлив. Ето защо, изхождайки от това твърдение, можем да заключим, че Марк Антъни определено е "влюбен до уши", както гласи добре познатият ни израз, в настоящата си половинка, навършила вчера двайсет и три години. Предвид невероятната изненада, която легендарният певец направи на Надя Ферейра по случай рождения ѝ ден, повече от ясно е, че той определено знае как да накара една жена да се почувства наистина специална, засвидетелствайки любовта си към нея посредством вниманието и грижите, превърнали личния ѝ празник в незабравимо преживяване.

Преди ден двамата се отправиха на пътешествие, с което да отпразнуват хубавия повод, като моделът документира в социалните мрежи всяка една стъпка от него. Най-големият подарък, който носителката на титлата "Мис Вселена Парагвай" за 2021 година обаче получи, не бе нито самото пътуване с частен самолет, отвел ги във Флорида, нито тортата и шампанското, очакващи ги в него, а срещата с най-близките ѝ хора, заемащи специално място в сърцето ѝ, които ги посрещнаха в Орландо, разноските по чието пристигане там са били поети от носителят на няколко награди "Грами".

Вижте снимки >>

До борда на летателния апарат, където започва тържеството, двамата стигат с автомобил, управляван от личния шофьор на звездата. Под формата на 24-часова история в Инстаграм красавицата сподели снимка на изпълнителя на хита "Vivir Mi Vida", стоящ на задната седалка на колата, с която разкри на последователите си в платформата, че не може да откъсне поглед от него. Очевидно силните ѝ чувства към бившият съпруг на Дженифър Лопес горят с пълна сила, защото с думите си тя признава, че не е способна да вижда по-далеч от мъжа. От кадрите, направени на борда на въздухоплавателно средство се вижда, че Антъни държи бастун, с чиято помощ се придвижва след контузията на гърба си, която получи по време на концерта си в Панама през миналата седмица.

Надя и Марк

Снимка: Официален профил в Instagram

Пристигайки в наетата за празненствата къща, разположена в Слънчевия щат, семейството и приятелите на парагвайката, добила популярност в родината си още на 14 г., когато се озовава в телевизията, а по-късно и по целия свят с участието си в ревюто на "Custo Barcelona" през Седмицата на модата в Ню Йорк, започват да се появяват един по един, карайки я да вика от изненада и радост, тъй като не е очаквала, че те ще бъдат до нея, за да споделят емоциите покрай специалния ѝ ден. От всички присъстващи обаче, най-голямо вълнение у нея, естествено, предизвиква майка ѝ, посрещнала я със силна прегръдка, която предизвиква сълзи в очите и на двете им.

В този момент камерата е в ръцете на Антъни, който запечатва случващото се на видео, озовало се по-късно в интернет. "Благодаря ти, любов моя!", написа на испански език към него Надя, добавяйки: "Ти си най-добрият!"

Надя с майка си

Снимка: Официален профил в Instagram

По-късно цялата компания се е отправила към най-големият по площ увеселителен парк в света, а именно "Walt Disney World Resort", където да създаде още редица паметни спомени, с които началото на новата година в живота на Ферейра да бъде подобаващо запомнено. Част от групата е и най-добрият приятел на рожденичката, фотографът Абдала Овиедо, който не спира да качва изображения, разкриващи вълнуващите им преживявания в известния център за забавление, напуснал приказната реалност на анимационните филми, пренасяйки се в нашата.