Майката на Майли Сайръс заяви категорично, че според нея е щяла да бъде още "по-добър родител", ако е започнала да пуши марихуана докато децата й са били съвсем малки.

В подкаста Sorry We're Stoned Тиш дискутира темата за майчинството, а освен нея на гости се появи и рапърът Уиз Калифа. "Докато децата ми бяха малки не пушех марихуана. Това се промени след 46-ата ми годишнина, но смятам, че щях да бъда по-добър родител, ако бях започнала по-рано", сподели Тиш. "За мен самата щеше да е по-забавно, особено докато им помагам с училищните проекти", допълни тя. По-голямата й дъщеря, Бранди, която също взе участие пък коментира, че според нея майка й е щяла да бъде и "много по-толерантна".

Освен това матриархът на семейство Сайръс обясни, че обикновено пуши по няколко джойнта през деня. "Вземането на решения е много по-лесно сега", сподели тя. "В никакъв случай не казвам, че тревата е за всеки, изобщо не. Но лично за мен тя е най-доброто нещо в живота ми."

Тиш е бивша съпруга на кънтри музиканта Били Рей.

Вижте снимки на Тиш Сайръс >> 

Двамата се събират в началото на 90-те, а през 2022 г. се разделиха, като поеха по различни пътища. Тиш вдигна сватба с актьора Доминик Пърсел, а Били се сгоди за неговата колежка в бранша Firerose.