Преди време, не чак толкова отдавна, Machine Gun Kelly тържествено се закле, че никога няма да се влюби. По-късно обаче той срещна Меган Фокс и съвсем забрави за обета, който даде, доказвайки, че човек не трябва да се зарича в нещо, в което не може да бъде напълно сигурен, защото не подлежи на неговия контрол. Всъщност чувствата му към половинката станаха толкова силни, че преди часове той реши да ѝ предложи брак, обвързвайки живота си завинаги с нейния.

Актрисата и рапърът са на път да узаконят ексцентричната си връзка, става ясно от публикации на двамата в Инстаграм.

Фокс публикува видеозапис, на който се вижда как партньорът ѝ коленичи пред нея под дърво, на същото място, където чувствата им пламнали две години по-рано.

Вижте снимки на двойката >>

"Година и половина по-късно, след като преминахме през ада заедно, след като се смяхме повече, отколкото съм си представяла, че е възможно, той ме помоли да се омъжа за него", написа звездата от "Трансформърс" в социалната мрежа и съобщи, че отговорът ѝ е бил "Да". Публикацията ѝ завършва с обяснението "и след това пихме от кръвта си", но за щастие това не е показано в кадрите.

В пост, споделен във виртуалното пространство от музиканта, се вижда как брюнетката носи двата преплетени пръстена с диамант и смарагд, образуващи сърце, които той специално е поръчал за случая.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Megan Fox (@meganfox)

Това ще бъде втори брак за Фокс, която е на 35 г. Тя бе омъжена за актьора Браян Остин Грийн от 2010 до 2021 г. Двамата имат трима синa. Съюзът с холивудската знаменитост пък ще е първи за 31-годишшния изпълнител, чието истинско име е Колсън Бейкър, пише БТА. Той има дъщеря от предишна връзка.

Макар романсът им да стана публично достояние през юли 2020 г., отношенията между двамата започват няколко месеца по-рано, по време на снимките на филма "Midnight in the Switchgrass".

"Караваните ни бяха една до друга, така че всеки ден стоях на стъпалата пред своята, чакайки да я видя, само за да установя зрителен контакт с нея. Тя има най-красивите очи на света", разказа преди време Machine Gun Kelly в тяхно общо интервю в подкаста "Give Them Lala", воден от Рандал.

От своя страна Меган допълни, че е почувствала създалата се връзка помежду им моментално. Тя каза, че всеки път, когато го поздравявала, усещала как и двамата горят с един и същ плам. Хубавицата сподели, че още през първия път, когато се сблъскали на снимачната площадка, тя разбрала, че са двете половини на една душа и веднага му го казала.

Няколко дни след това, разговаряйки със списание "GQ", рапърът призна, че в миналото, когато е бил тийнейджър, е имал плакат на актрисата, закачен на стената в спалнята му. Въпреки че е мечтал за това обаче, никога не е предполагал, че ще дойде ден, в който действително ще бъде с нея.

Снимка: АР/БТА