След като стана ясно, че Меган и Хари са сложили край на отношенията си с известното семейство Бекъм, херцозите са намерили ново попълннеие в приятелския им кръг - актьора и известен сциентолог Джон Траволта.

Според американски медии все повече звезди се отдръпвали от херцозите на Съсекс, тъй като не искали да бъдат въвличани в мелодраматичните им изцепки. Явно за Траволта това не е проблем и често бил засичан в компанията на двойката.

Мнозина се питат дали пък актьорът няма да успее да ги убеди да станат и членове на сциентоложката църква, за която е известно, че привлича в организацията си доста популярни и влиятелни личности.

Това не е първият път, в който Джон Траволта застава очи в очи с кралска особа. Танцът, който двамата с майката на Хари, покойната лейди Даяна, изтанцуваха в Белия дом през 198 5 г. все още се помни, а и има не малко снимки, които са запечатали този момент.

Джон Траволта вече е в приятелския кръг на Меган и Хари

Снимка: Getty Images

Според запознати Меган и Хари по всякакъв начин се опитвали да се отърват от всичко и всеки, свързващо ги с британското им минало. Затова и в приятелския им кръг са вече лица като Опра Уинфри, Елън Дидженеръс и съпругата й Порша, Виктория Джаксън.

Джон Траволта танцува с лейди Даяна