Всяко момиче мечтае някой ден да стане принцеса, а животът ѝ да се превърне в истинска приказка, разгръщаща се зад стените на величествен дворец... По принцип в историите за лека нощ, които разказваме на невръстните си деца, героините са изправени пред тежки, често дори привидно невъзможни, изпитания, още преди да срещнат принца на бял кон, с когото заживяват щастливо до края на дните си.

Вижте снимки >>

Събитията в разказите винаги следват една и съща хронология, която убеждава слушателя, че човек трябва сам да извоюва собственото си благополучие и радост. С други думи: няма да получиш, ако първо не си платиш - истина, важаща с пълна сила за света, в който живеем.

Но очевидно не всичко в приказките е съвместимо и приложимо в реалността, след като жената, сбъднала копнежите на милиони други дами, доброволно се отказа от своята титла и позиция.

Меган Маркъл се впусна да преследва своя щастлив край, който се оказа далеч от кралския двор. Доказателство за това са последните папарашки снимки на бившата актриса, които обикалят интернет пространството. Захвърлила настрани марковите рокли, изисканите обувки на висок ток и скъпите бижута, брюнетката сияеше по време на разходка сред природата във Ванкувър, на която излезе със сина си Арчи и двете си кучета - Оз и Гай, чийто поводи държеше в ръка.

Няколко часа преди Хари да кацне в Канада, съпругата му реши да прекара известно време на чист въздух, като за целта сложи черен клин, тъмносин суитшърт и кафяви туристически обувки. Разбира се, Меган не бе сама дори и за секунда, защото на няколко крачки след нея я следваха двама охранители. Въпреки това, докато вървеше със сина си, който носеше на гърдите си в кенгуру, тя се усмихваше широко, доволна от простичкото ежедневие, което води през последните седмици.

Откакто е в Северна Америка тя сама изпълнява всички домакински отговорности и се грижи за имението, което обитава с наследника си - същият имот, в който бяха отседнали заедно с Хари по време на своята 6-седмична ваканция в края на миналата година. Очаква се, че те ще закупят къща до Ванкувър или Торонто. Първоначално обаче, семейната двойка ще прекара известно време, радвайки се на своята свобода.

Ясно е, че те планират да бъдат финансово независими като превърнат името "Съсекс" в търговска марка, която вече е оценена 700 млн. лири. Освен това Меган има намерение да работи съвместно с гигантите сред търговските компании като "Amazon", а прогнозите за печалбата от съвместната дейност отсега възлизат на почти 400 милиона.

Ако те действително съумеят да изкарат тези пари, то тогава със сигурност няма да има нужда да се притесняват за годишните си разходи, в това число и тези за охрана, които са сочени за тяхното най-голямо перо.