Меган Маркъл сияе от щастие, далеч от кралския двор

Бившата актриса излезе на разходка във Ванкувър със сина си Арчи и двете си кучета

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сияе от щастие докато се фръцка по чорапогащник в присъствието на мъжете от охраната и папараците! :D

Че как няма да сияе? Когато Меган Маркъл пристигнала в Лондон, си помислила, че е в Индия или Пакистан! През живота си, тя не е виждала толкова ЧАЛМИ!

Пък ако имаше и някоя гара наблизо, щеше гаргазми да получава.

Ама наистина ми е много смешно. Тези широко раздавани усмивки във всички посоки така ми напомнят за Джени Суши. Тя се хвърли като пиявица към Кубрат и после се ожали от сексуалното насилие. А пишман артистката и пишман херцогиня след пускането на снимките, за които щедро позира, се ожали, че й нарушават покоя и ще започне да съди папараците (същите, към които така ласкаво отправя усмивките си). Евтини номера. Важното е да се говори за тях, да се шуми около тях. Мнооого евтино!!

Усмивки ала Джени Суши раздават всички американоиди и това нищо не значи. Фалшивата усмивка е тяхното неутрално изражение пред обществото. Ако няма усмивка, се приема, че са смръщени :)

Само бялата кожа може да сияе....чернотата само поглъща светлината...

Тук май нищо не е каквото изглежда. Коя е тази хилядолетна монархия, която веднага ще клекне пред капризите на двамата келеши - Мегън и Хари??? Повече ми прилича на добре обмислен план - кралицата има нужда от сигурни представители в САЩ след Брекзит, очевидно не вярва на официалната дипломация. Тези двамата са нейните доверени, със специални правомощия хора. И се разигра театрото, и се случиха нещата. А ако не е така, да ги видим тия като вземат всичко да си плащат сами и я няма неограничената река от пари, идваща от британските данъкоплатци? Пък са и хора, свикнали на висок, направо кралски стандарт на живот!

Може ли непрекъснато да ни занимавате с неадекватните действия на тези индивиди ??!! Засрамете се !!! Пишете,ако ви стиска, за някой от многото наши проблеми. Но не ви стиска !!

Както преди време си говорехме с един "мангал" – НА ЦИГАНИНА СИ МУ Е ХУБАВО В ЦИГАНСКАТА МАХАЛА – е тая е поредният пример за това !!!!!!!!!!

е добре, че стана така и тази разръчка кошера с осите ... нека сега малкото да израстне сред тълпата, и да видите, че пони нищо НЯМА ДА СЕ РАЗЛИЧАВА от Тълпата, което ще докаже Истината, че НЯМА РАЗЛИКА между хората, а разликата е само една - в средата!

Шорошоклинтъновци я инсталираха в скута на глуповатия принц и пак те си ги дръпнаха обратно оттатък гьола. Съвсем скоро ще се разбере какво е новото поръчение на мъгълката Меган.

все чака някой нещо да му плаща .... марш от тука с тия "дългове" бе....

Женската подлост и коварство стават видими след раждането и наличие на наивник-мъж. Питам, защо не го направиха преди раждането на бебето?

Аман, бееее! Стига сте навирали в очите на всички тези паразити! Ясно е, че пак ще са на гърба на данъкоплатците.

Свободна, а пък с бодигард, даже двама. Това не е свобода.

Тая ако ми е жена, всеки ден ще и го давам. Много перверзна.

много едро тва бебе . къде 20 кила отива

Ако си върви в Африка,където и е мястото, съвсем ще светне.

Е, благодаря ти. Ти току що ни изпрати всички в центрлана Азия или Иран, в зависимост коя теория ще приемем за произхода на прабългарите. За това не си мислил, естествено.

Е що са ви охранители ??? Нали искате да сте като обикновенни хора. Ний не ходим в парка с охрана.

на баба кеша и лондонските кръчми скоро ще им липсват

Малко ме съмнява да им праща зелеви сарми в кутия от сладолед вместо кеш, ама де да знаеш ...

Кешът ще го плаща 1 гоидна Чарлз - т.е., пак англичаните данъкопладци

Интересна работа са подхванали - да си правят марка Съсек, т. е. да печелят от това, от което "ужким" се отказват. Хитра лисица е Меганката. И двамата с Хари некъдърни и ще живеят от показността си, създавайки постоянни интриги. Много интересна "самостоятелна финансова обеспеченост". Американска-Кардашиянска.

Супер са. Живи и здрави и да се радват на живота. Амазон е добро решение . Ние не сме Мегън и Хари и Амазон ни е добър източник на средства.

Дано изберат Ванкувър, а не Торонто, да са по-далеч от мъгливото гнездо на оси - Албиона.

Ще я питам като й резнат командировъчните, остане само на едни детски и започне да си плаща данъците и сметките, каква ще я запее тогава. Ще има ли "Ти си виновен!" и "Трай там, ма!" ?

Хари ще отмъсти на шибаната кралска клика, погубила майка му, това е само началото, вещицата-кралица ще бъде наказана...

Кралската династия умира, ако и другия брат реши да живее свободен, наследник на престола ще остане главанака Чарлз с камилата, но той е вече деменция...това е началото на края на кралския паразитизъм...

Баснята, че щели да изкарват по 400 милиона годишно, не ядеме доматите с колците. Ще ги финансират щедро от парите на британските данъкоплатци...

Абе не ми е интересно да се идентифицирам с тиква върла. Лели с нахлупени до очите шапки, по клинчета, груби обувки и небрежно отношение към децата си, бол. Че и кучета. Аре нема нужда, не е интересно. По- интересна е красотата, елегантността, аристократизма, благородния начин, по който се решават вътрешните семейни борби и т н. А тук само мерак за слава по американски. Ми един дюнер да заръфа... Много интересно, няма що.

По-точно не може да се каже! Отношението към бебето говори много. Кривнало се на една страна, неудобно разположено в "кенгурото", само по дълго боди и терлици. Явно е студено, големите хора са с топли обувки... Останалото е мълчание.

тази можеше да сложи бебето на гърди и да се разкарва с две кучета в парка, обула клин?

Тая пък ще си изпусне етето. Държи го като торба с боклук, ама нали зор да покаже какво любителка на животните е... Много тъпо създание.

Май искат да предизвикат скандал, за да се говори за тях. Вижте Меган как се е ухилила. Така ли се разхожда човек? Много добре знае, че я снимат.

Цървула маратнка не става :)

Комплексирана до мозъка на костите си е въпросната Меган. Няма кой да и върне самочувстието така или иначе, ако тя самата не се осъзнае за какво иде реч. Ще върти всички около себе си на "шиш".

Канада е една от най измислените държави на света - 3 града и останалото тундра …. Да напуснеш Европа и да се заселиш в тундрата (тоест Сибир) е дивотия, но ще я разберат на стари години …

това е меко казано...

Човекът е напълно прав! С какво точно не си съгласен ??? Какво има извън Торонто, Отава/Монреал и Квебек ?!

ами ти може да искаш молове,прахоляк и джукеси..някои искат тундра..примерно аз..и тук Маркъл няма нищо общо

Хари няма да остане там до стари години

Циганка,по точно,брикет,ама за рижавия е картоф леко обгорял,но вкусен,Изисканите блюда до това водят,

Хари - пич, взел си си черна маймуна и ще те върти на шиш. Черните са готини (вероятно) за секс игри, но за филосовски и идеен партньор в тънка игра НЕ стават. /Иначе всички учени и философи щяха да са черни последните 500 или 1000 години / Просто тази ще те изфраска финансово и ще се довлачиш тъжен в Лондон в двореца при баба обратно. Секса е много, но не е всичко, а такива като нея дебнат такива като теб....

Свободата Санчо, свободата....

Ох, изобщо не съм единодушна, но цялата тази раздухана работа е в стил "да бутнеш баба си по стълбите и да я питаш защо бърза", т.е. живо нахалство. И тази "свобода" с двамата кудуци отзад не я разбирам. Особено пък като си живял чрез популярност до средна възраст.

Тези зад нея, на които се виждат само краката, двете й кучета ли са.

На тая дето се лензи и позира, детето се е изсулило, ще му се изкълчат крачетата. Социални няма ли да я подгонят за немарливост.

Много коментари за няма нищо. Това решение не е на Меган, а на Хари. Защо си мислите, че една жена ще иска да е далеч от лукс и пари. Особено тя. Причините са много, Хари не е син на Чарлз, Меган е много по - елегентна от другата и т.н, разногласия м/у двамата братя, разногласия м/у Хари и дворцовата администрация. Той не епорсто втори, той е никой там. Изтърсака на Деяна и коняра. Дори и слгугте му се подиграват. Така, че този ход е съвсем естествен от негова страна. Всеки има достойнство.

Глупости! На Хари! Той "милия" е като куче на каишка. По същия начин се беше лепнал за брат си и снаха си. Малко ми е жал за него, ама като си безхарактерен е така. Ще си сърба попарата.

Дано са щастливи.

Тази жена не се е научила как се държи бебе. И как се оправя с дете и домакинство?

Е, ти пък си се родила научена. Не й бери грижите. Както виждаш досега се справя по-добре от теб.

Марианче скъпа, тази жена е в "модният елит" от преди то да почнеш да переш чаршафите. Не си мисли, че ей така се завърта главата на принц с едно разкрачване на 10 и 10. Тези момчета са видели жеснки шунди още на 14 г. и то какви, нямаш си представа. Твоята сигурна е миеш през ден. И си викаш аз съм върхът, ще си пръсна парфюмче от молът и ще съм "намбър уан". Да ама не.

Кефиш, яко и го отпра.

1. Тая кукумявка се казва Рейчъл. Мегън е второто й име - използва него щото я е срам да се нарича Рейчъл. 2. Не виждам защо ни занимавате с някаква бивша кралска особа - изобщо на някой от българите пука ли му за нея или за съпруга й? Още повече, че вече става дума единствено за някаква третокласна застаряваща холивудска актриса най-известна с разголените си пози в рекламите за барбекюта. 3. Предсказание за г-н редовия гражданин Хари, взето от британската преса - след известно време, Хари ще се завърне с подвита между краката опашка и с една от най-големите сметки за развод в историята. 4. Баба Елизабет ІІ отново се показа на висота - за по-малко от месец защити монархията и фамилията по най-безкомпромисния начин - отстрани принц Ендрю (заради изпълненията с малолетни на острова на Епстийн) и любимия си внук Хари и съвсем не толкова любимата му съпруга.

Отите си момчето зиян Тая ще ми види сметката

Под кучета се разбира двамата охраната ли?

Жалко за Хари. Тая ша го затрие.

Ти не го мисли Хари, помисли за себе си. Къде си и какво си. Щото е намираш в една от най-безмислините държави в светът, след нас са само Руанда и няколко африкански държави покосени от вирусът ебола.

Ти пък защо се заяждаш? Стана днес накриво ли, Меган ти е приятелка ли ..... Хората си обсъждат, имат право на мнение, не че им пука за Хари и жена му.

Меган Маркъл сияе, далеч от бабата и от мъглата!

lu4ka

Това с мъглата е от "една жена ми каза", нали?

цветенце

Вие в Англия живял/а ли сте? :D

Ето какво най-вероятно се върти в главата на американката - ако някаква кардъшянка може да направи 1 милиард долара от продажба на името си като козметичен бранд и то преди да навърши 20, аз да не съм по-малко известна. Тия двамата хубавци ще спечелят милиарди без да съзнават,че компрометират монархията и техните роднини може да загубят десетки милиарди в бъдеще от усилване на анти-монархическите настроения.

Тая стана известна с това, че от принц го превърна в жаба, а не обратното и с безкрайната си контра на всичко в двореца за по-малко от 2 години.

Никой няма да ги остави да спечелят на гърба на монархията. Договорът ще е направен така, че да не се компрометира монархията!

Ще видим докога.

Обаче не ѝ върви със смъкването на килограми. Да внимава защото покрай Хари винаги ще се навъртат такива като нея.

ПОГЛЕДНЕТЕ Я КАК Е ОБЛЕЧЕНА - С ЧЕРВЕНА КОЖЕНА ПОЛА И ПУЛОВЕР ПАК В ЧЕРВЕНО,НО ДРУГ НЮАНС.ОТВРАТ. А КОСАТА И ВЕСИ НА ПАШКУЛИ ВСЕ ЕДНО НЕ Я Е МИЛА ЕДИН МЕСЕЦ. ПРИБАВЯМЕ КРИВИТЕ КРАКА,ПАТЕШКИЯ НОС,МАЗНАТА И ПЕТНИСТА КОЖА . ОСВЕН ТОВА РАЗВЕДЕНА,ДЪРТА И НЕВЪЗПИТАНА .