В разгара на лятото Михаела Филева представя новия си сингъл "Любов без имена". Песента "пáри повече от юни", както се пее в нея, а видеото ни отвежда на необичайно място, напомнящо за Марс.

Мелодията на парчето носи свежестта, нежността и дъха на морето, а кадифеният глас на певицата ни разказва романтична история за любов и споделеност. Визуализацията на Павлин Иванов - Башмоушън печели вниманието на зрителя още в първия кадър, когато виждаме красивата поп дива на една ръка разстояние от огромна луна.

Автори на музиката на "Любов без имена" са музикалният директор на Монте Мюзик Веселин Ценов - Algoriddim, латвийската певица и автор Марта Григале и Константин Ангелов от Ogi23. Михаела Филева и Искрен Тончев - Искрата създават текста към нея. Песента е един от тринайсетте трака, създадени от Михаела и международен авторски екип на творчески лагер в края на април. Крайният резултат от кемпа ще бъде новият албум на певицата. Датата на премиерата му вече е анонсирана - 20 октомври. Към момента е ясно, че той ще бъде представен с концерт в София. Очаква се обявяването на мястото и пускането на билетите в продажба.

В момента Михаела репетира лайв версията на новата песен "Любов без имена" заедно с музикантите си, за да бъде включена в следващите два концерта от клубното турне на певицата - 17 август в Бургас (HashtagPAVILION) и 18 август във Варна (Ментол).

Снимка: Монте Мюзик