Михаела Филева предпочита да пази романтичните си взаимоотношения далеч от медийните прожектори, особено след връзката си с рапъра Павел. Поради тази причина певицата се появява без новата си половинка на официални събития, на които фотографските обективи запечатват всеки миг от вечерта.

Вижте снимки >>

Дълго време не беше ясно кой е мъжът, успял да открадне сърцето на изпълнителката на "Опасно близки", но в края на месец юни т.г. неговата самоличност бе разкрита от Елза Парини. До онзи момент, единственото, което се знаеше за мъжа, бе, че се казва Стефан.

Тогава Елза писа, че след внимателно проучване е установила, че пълното име на гаджето на треньорката от "Гласът на България" е Стефан Радов. Той е публикувал в социалните мрежи снимки от същите дестинации, които Филева посети преди известно време, като Куба и Израел. За да бъде сигурна, Парини попитала запознати, дали предположенията ѝ са верни, а те отговорили положително.

Сега, обаче, самата Михаела Филева потвърди тази информация кратко видео. През изминалия уикенд, под формата на история в Инстаграм, тя реши да сподели клип, който разкрива как двамата със Стефан играят на "Дженга" у дома - игра, при която се построява висока кула от плочки, като при всеки ход играчът трябва внимателно да извади една от тези, намиращи се на по-ниските етажи на кулата, и да я постави на върха ѝ, но без да я срути.

Радов, облечен в черна тениска и червени шорти, съсредоточено се опитва да измъкне една от плочките на върха на кулата, а вдясно от него се намира коледно дръвче, светещо в синьо.