По принцип хората са свикнали да виждат популярните имена в техния пълен блясък, тъй като перфектната визия, лишена от каквито и да било недостатъци, е част от звездния им имидж... който те старателно поддържат.

Независимо дали става въпрос за публични изяви или просто за няколко кадъра, обикалящи социалните мрежи, известните личности полагат усилия да изглеждат максимално добре, обръщайки внимание на всеки детайл - от прическа през грим до облекло.

Вижте кадъра >>

Въпреки всичко обаче, знаменитостите също са просто хора и това личи най-вече когато се намират в уютната атмосфера на своя дом, далеч от светлините на прожекторите и суетата на шоубизнеса.

И макар много от родните именити артисти да продължават да представят безупречния си образ в интернет пространството, дори сега - когато се намират между четири стени, има и такива, които не се притесняват да покажат на своите почитатели естествения си вид.

Преди няколко часа Михаела Филева реши да зарадва последователите в своя Инстаграм профил с новината, че специално за тях тази седмица ще изнесе виртуален предпразничен "концерт", в който ще раздаде награди. Треньорката от "Гласът на България" обяви тази вест със селфи от жилището си, на което отсъства обичайният макиаж, с който публиката е свикнала да я вижда на екран в музикалното предаване.

Това ще бъде второ "представление", което певицата ще излъчи на живо в платформата, давайки възможност на всички, изпуснали първото, да се насладят на изпълненията ѝ на живо.

"Леле, разкошна си без грим, напълно естествена. Евала! Много малко жени в днешно време биха се показали така! Възхищавам ти се много. И преди ти бях фен, но сега още повече", "Естествено красива! Обичам те!" и "Много си красива, когато си без грим" са само част от коментарите към изображението, направило добро впечатление на потребителите.