"Когато за първи път срещнах Михаела, знаех, че притежава нужния набор от качества за световна кариера", това казва британската звезда Джеймс Артър, когато през 2014 г. идва в България, за да пее с нея на финалите на третия сезон на "Х Factor".

7 години по-късно Михаела Маринова има зад гърба си впечатляваща кариера на артист и автор на музика, редица награди, 2 победи в музикални формати, албум, статус на една от най-успешните български певици с виртуозни вокални възможности, 7 сингъла, които са били на върха на българските класации и поне още толкова в ТОП 5.

От известно време тя работи с няколко чуждестранни продуцентски екипа, правейки първите си стъпки към международна реализация.

Вижте снимки на Михаела >>

Новият ѝ проект, озаглавен "Need You", е резултат от поредната ѝ колаборация с румънския хитмейкър Monoir, чийто лейбъл "Thrace Music" през последните години успя да отбележи зашеметяващи успехи в Турция, Русия, Индия, Полша, Канада и др. Сега "Thrace Music" обединява усилия с "Virginia Records", за да лансират заедно сингъла на Михаела в световен мащаб.

"Need You" е песен създадена в рамките на второто издание на творческия лагер за писане на музика "Sofia Songwriting Camp", който се състоя в Боровец в началото на октомври. Освен Крис Трейс (Monoir) и самата Михаела Маринова, сред авторите на парчето е и младият български автор Витали Езекиев.

Снимка: Virginia Records

Режисьор и сценарист на видеоклипа, осъществен от "Albion Films", е Виктор Чучков.

"Създали сме две визуални рамки, два свята - единият реален, усмихнат и позитивен през деня, а другият - нощен и мистериозен, населен с приказната фантазия на Михаела", споделя той.

""Need You" е моя сбъдната мечта. Работих с любими хора, спечелих нови приятели и отново станах част от вълшебен процес на творчество. Благодарна съм на всички.", признава Михаела.