Супермоделът Миранда Кер е станала майка за четвърти път, като със съпруга й Евън Шпигел са се сдобили със син. Момченцето носи името Пиер Кер Шпигел.

Това е трети син за 40-годишната австралийка и главния изпълнителен директор на Snapchat. Пиер се е родил в неделя, 18 февруари, но щастливите родители предпочетоха да обявят новината едва днес.

"Радостни сме от появата на нашия малък слънчев лъч, Пиер Кер Шпигел. Не можем да бъдем по-развълнувани да посрещнем четвъртия си син в нашето семейство. Чувствам се толкова благословенa", пише Миранда в изявление, публикувано в профила й в Snapchat.

Снимки на Миранда Кер>>>

Наред със стоплящото сърцата съобщение, Миранда сподели мило изображение на синьо одеяло, бродирано с името на новородения й син, както и очарователен чифт жълти плетени бебешки чорапчета и букет цветя.

Изборът на Миранда и Евън за име за новородения им син най-вероятно е почит към любимия дядо на модела, Питър, който почина през февруари 2021 г.

Тогава Миранда описа дядо си като "скалата" на семейството, добавяйки в прочувствено изявление, че "духът му ще продължи да живее в нашето семейство и всички онези, които обичаше".

Миранда и Евън, които се ожениха през 2017 г., вече имат трима сина заедно - бебето Пиер, петгодишния Харт и четиригодишния Майлс. Моделът има още един син, 13-годишния Флин, който е плод на любовта й с бившия й съпруг Орландо Блум.