Скандалната "Мис България" 2017 Тамара Георгиева обикаля с яхта някои от най-луксозните курорти в Гърция. Тя си почива в южната ни съседка с приятеля си Стивън Роуз и бъдещата си свекърва Катя Роуз.

Вижте снимки >>

Двете жени, които са много близки, споделиха множество снимки в социалните мрежи, като не пропуснаха да позират и заедно. Въпреки разликата във възрастта двете изглеждат като близначки. Тамара и Катя се снимаха в сексапилни пози по бански на яхтата и на плажа.

Миналогодишната "Мис България" и приятеля ѝ обичат да пътуват. През юли Тамара сподели и снимки от Барселона.

След избирането за "Мис България" на Тамара Георгиева у нас гръмна страхотен скандал. Нейната визия предизвика масово недоволство у българите, които изляха гнева си в интернет с хиляди коментари, както стана през 2009 г. с Антония Петрова. Ирина Папазова - организаторката на конкурса, който по никакъв начин вече не е свързан с престижния "Мис Свят", но носи името на страната ни и се свързва с красотата на българките, побърза да обвини за неуспеха фотограф, който снимал събитието, но умишлено загрозил кадрите. После имахме възможност да видим Тамара и по няколко телевизии, но визията й не изглеждаше по-различна. Георгиева не можа да извлече полза от негативния си имидж, а бе обвинена и че е надменна.

Тамара Георгиева с приятеля си Стивън Роуз

Снимка: Facebook