Група МОЛЕЦ продължава да вълнува феновете си с многобройни проекти и участия в България и извън нея. Само преди броени дни, една от най-успешните български групи, се завърна от Лондон, последната дестинация от европейското им турне за 2024 година. Над 600 души се събраха за МОЛЕЦ в клуб "229" в английската столица, а за преживяването момчетата споделиха: ­"Просто беше по-голямо от нас! Не знам... Толкова не съм се забавлявал на сцената никога! Усетих сцената като едно безопасно място, на което всичко ми е позволено, по най-правилния начин", каза Юли. 

"Това е вторият ни разпродаден Лондон и беше още по-велико! Успяхме да изненадаме и хората с първото изобщо изпълнение на новата ни песен", допълни Крис. 

Въпреки натоварения график и всички изминали концерти на МОЛЕЦ през последните месеци, Крис и Юли не спират да издават нова музика. Доказателство е песента и клипът към "Няма значение", чиято премиера беше вчера (17.04) и която бързо набира популярност в музикалните платформи. Групата за пореден път показва, че не се страхува да се предизвиква творчески. С първата си самостоятелна нова песен за тази година, заявяват една изцяло нова стилистика, която изгражда различен от всичко до сега визуално-музикален свят. ­А междувременно се готвят и за поредното предизвикателство, предстоящото им турне, което ще завърши с мащабен концерт в "Арена София".

Кристиян Макаров и Юлиян Славчев, заедно със забележителният им бенд и танцьори, се готвят усилено, за да представят най-амбициозния си проект досега. Срещата с феновете на групата ще стартира в "Античен театър" Пловдив на 15 август, ще продължи на 13 септември в "Летен театър" Варна, а кулминацията ще настъпи в зала "Арена София" на 21 ноември.

Фотокредит: Филип Шопов/@foto.shopov

Билети за спектаклите през 2024 могат да бъдат закупени в мрежата на bilet.bg и Eventim.bg, както и във всички бензиностанции OMV в страната.

Подробности и последни новини за групата и турнето може да следите в официалната Фейсбук страница или Инстаграм профила на МОЛЕЦ.