Само няколко месеца, след като официализира романса си Никола Лефевр, Моника Белучи обяви, че се е разделила с парижкия художник.

Вижте снимки на Моника и Никола >>

Актрисата и бивша съпруга на Венсан Касел обяви края на връзката си пред италианското списание "F".

На 6 юни 2019 г. Моника Белучи и Никола Лефевр се появиха за едно на гала вечер на фондация Мод Фонтенои, организирана на кораба "Дукас" в Сена. След по-малко от месец двойката вече не е заедно.

На корицата на италианското списание "F" Моника позира в бляскава черна рокля, а деколтето ѝ е украсено с внушителна огърлица. Двамата са запазили добри отношения, въпреки раздялата.

"С Никола се разбирахме много добре, той е човек, който има истинска артистична чувствителност и ме научи на толкова много, но нашият полет продължава по друг път и той е приятелство за цял живот", казва Белучи.

Любовта между Моника и Никола излезе на бял свят на първото шоу на "Шанел" след смъртта на Карл Лагерфелд в Гран Пале в Париж. През 2018 тя потвърди в интервю, че е открила "нормален" мъж, с когото споделя живота си, но и още тогава, че не може да осигури нито на себе си, нито на някой друг постоянен живот.

Явно формализирането на връзката ѝ с Лефевр е било неуспешно.