Преди почти една година Койна Русева предизвика истински фурор в социалните мрежи със снимки от своята лятна почивка, на които позира пред фотографския обектив в черен бански костюм от две части, разкриващ завидната ѝ фигура.

Тогава почитателите на блондинката, позната с както от множеството си превъплъщения малкия и големия екран, така и на театралната сцена, изразиха възхищението си към стегнатото ѝ тяло, способно да засенчи дори и по-младите ѝ колежки, както се изразиха по онова време самите те.

Вижте кадъра >>

Сега, спазвайки традицията, започнала през 2019 г., чаровната блондинка показа, че за последните 12 месеца абсолютно нищо не се е променило... Отново е август и 50-годишната актриса, която е майка не на едно, а на три деца, още веднъж успешно нажежи виртуалното пространство със свои кадри, завишавайки и без това безпощадните напоследък температури.

От няколко дни насам тя разпуска по нашето Черноморие в компанията на свои приятели, но междувременно не спира да споделя избрани мигове от престоя си, с които радва своите фенове. Преди ден тя качи в профила си кратко видео, на което се вижда как се забавлява на борда на корабче, плаващо в открити води. Под жарките слънчеви лъчи Койна изтанцува няколко такта от песен, зареждаща слушателите с добро настроение, с което очевидно и заралийката се е заразила, предвид широката ѝ усмивка на кадрите.

"Да се поразкършим", написа тя към публикацията си.

Но онова, което определено разбуни духовете, бе последвалото провокативно изображение, показващо звездата от "Скъпи наследници" в гръб, облегнала се на стена, като е захвърлила дрехите си настрана и стои пред погледа на зрителя единствено по черни бикини.

Един от първите, коментирал фотографията, бе певецът Миро, с когото Русева вече има два успешни дуета. Певецът, който в момента се намира на Корфу, където отбелязва своята четвърта годишнина от сватбата си, се включи от гръцкия остров, поставяйки множество огнени пламъци сред коментарите, с цел да подчертае сексапила на колежката си.

"Прекрасна, откъдето и да я погледнеш", "Съкрушително красива жена с перфектно тяло" и "Най-добрата", са само част от ласкавите думи, редящи се под снимката.

Самата Русева постави закачливото послание "Vanity Fair" August 2020" към поста си, шегувайки се, че изображението ще украси корицата на модната библия за този месец.