Вероятно мнозина мислят, че срещите на Натали Трифонова с популярните лица от родния шоубизнес, са започнали преди малко повече от година, когато тя се съгласи да замести излязлата тогава в майчинство Петя Дикова пред камерите на предаването "COOLt", само че, както се оказва, това им предположение далеч не е вярно. Макар действително оттогава насам всяка седмица на синия диван в студиото срещу лъчезарната блондинка да сяда поне по един човек, покорил върха на славата по различен начин, истината е, че не в шоуто тя е застанала за първи път очи в очи в известна личност, тъй като това се е случило преди доста време...

И ако трябва да бъдем напълно точни, става въпрос за точно двайсет и пет години по-рано, както самата тя съвсем наскоро разкри пред своите над деветдесет хиляди последователи в Инстаграм. Неотдавна телевизионната водеща сподели в социалната мрежа колаж от две снимки, показващи я в компанията на един и същи човек, добил статута на истинска легенда в родния спорт, а за това свидетлства и почетният орден "Стара планина" - I степен, с който е отличен.

Вижте снимки >>

Въпреки че в публикацията ѝ кадрите са поставени един до друг, между тях всъщност има дистанция от четвърт век, ясно личаща в промяната на начина, по който изглеждат.

На въпросните изображения, както вече навярно и сами сте се досетили, Натали позира пред обектива заедно с Христо Стоичков. На първото от тях, запечатало миналото, тя все още е дете, което очевидно е срещнало случайно футболната звезда край публичен басейн, тъй като и двамата носят бански костюми, а освен това широко усмихнатото момиче държи надуваема топка. На второто, направено в настоящето, двамата се намират в Рим, където Камата стъпи на Олимийския стадион, вземайки участие в Мача на мира, докато Натали наблюдаваше срещата от трибуните, където неотлъчно до нея бе нейна приятелка.

Снимка: Официален профил в Instagram

По всичко личи, че русокосото изкушение не бърза да се прибира все още на родна земя, тъй като преди броени часове качи в личния си профил още една фотография от Вечния град, на която макар мрачното и хладно време там, се вижда, че тя се наслаждава на престоя си с чаша кафе в ръка, любувайки се на площад "Ротонда", където се издигат 6,34-метровия обелиск от черен гранит на фараон Рамзес ІІ и Пантеонът, виждащи се на снимката зад нея. Облечена в изцяло черен ансамбъл, състоящ се от къса пола, съчетана с блуза с дълъг ръкав, върху която е сложила палто с косъм на ревера и барета на глава, тя се е отдала на кратко безгрижие, преди отново да ѝ се наложи да се върне на работа, радвайки почитателите си със своето присъствие на малкия екран.

Снимка: Официален профил в Instagram