Актьорът лекар или лекарят актьор Наум Шопов подари на годеницата си Теа Минкова, с която са в очакване на първото си дете, чисто нов автомобил.

Вижте снимки на Теа и Наум >>

Всъщност, както самият той споделя, колата не е била изненада, а двамата са я избрали заедно, като основните им критерии са били да е с автоматична скоростна кутия, да има iso fix система, за да могат да слагат бебешкото столче, да е с 4 врати и да е нова.

В седмичния си влог те показаха как отиват в шоурума на известна марка френски автомобили и Теа се качва да шофира по софийските улици, за да закара любимия си на снимки. След това Теа взе и майка си, за да се похвали с новата придобивка.

Минкова обясни, че докато Наум е на снимки, тя ще прави "женски неща" с майка си и сестра си. Близначките демонстрираха последната бюти тенденция, която Ая Минкова прилага за гладка и хидратирана кожа и тя да маже лицето си вътрешната част на листата на алое вера.

Видеото на двойката завършва със съчувствието на бъдещата майка към "алкохолно ранения" ѝ любим, като тя споделя, че го лекува с пица, кола и брауни.