Най-голямата дъщеря на Еминем започна работа като козметик във фризьорски салон и спа център, пише изданието "Page Six". Жената е щракната по време на смяна в центъра, който се намира близо до дома й в Рочестър Хилс, Мичиган.

Източник заяви пред американския вестник "The Sun", че Алайна - която е осиновена от рапъра, когато е била дете - има "страхотно отношение" към клиентите.

Въпреки че споделя други аспекти от живота си в "Instagram", тя не споменава за работата си в социалните мрежи. Вместо това самопровъзгласилата се за "любителка на пътешествията" често публикува снимки от приключенията си в чужбина.

Впрочем Алайна Мари Скот това лято се омъжи за годеника си Мат Мьолер на скромна церемония, на която събра приятели и семейство. След спекулациите на феновете, че Еминем не е присъствал на тържеството, стана ясно, че всъщност той е придружил Скот до олтара. Пред сп. "People" дъщеря му каза: "Той не би пропуснал сватбата ми. Нищо от това нямаше да е възможно без баща ми. Аз съм изключително благословена."

View this post on Instagram

A post shared by Alaina Marie (@alainamariescott)

През 2004 г. Еминем заяви пред "Rolling Stone", че Алайна Мари е част от живота му, откакто се е родила и я възприема наравно с биологичните си деца - Хейли и Стиви.