Футболът неведнъж е сочен за най-великата игра на света, но ако всички състезатели по голф изглеждаха поне малко като сексапилната Пейдж Спиранак, многократно обявявана за една от най-красивите жени на зеления терен, то нещата със сигурност щяха да стоят по съвсем различен начин. Тогава вероятно всички биха забравили, че дори съществува друг вид спорт, при това по напълно обясними причини...

Вижте снимки >>

Да, вярно е, че през краткия период, в който 29-годишната американка от полски произход се изявяваше професионално по състезания, доби огромна популярност не толкова с уменията си, колкото с привлекателния си външен вид. Само че какво значение има този факт, след като и без това зрителите изпитват сериозно затруднение да откъснат поглед от нея, за да могат изобщо да регистрират способностите ѝ със стика. Не, че те не заслужават каквото и да било внимание, но истината е, че в никакъв случай не са причината над три милиона души да последват личната ѝ Инстаграм страница, за да гледат съблазнителните кадри, които тя качва там, способни да предизвикат скандал и в най-стабилното семейство.

Положението не стана по-добре, след като преди известно време привлекателната блондинка разпали фантазиите на почитателите си, правейки признанието, че предпочита да не носи бельо на игрището. В подкаста "Playin-A-Round" тя посочи, че то просто не ѝ е нужно, при положение че слага предимно с пришити към тях къси панталони. Въпреки завидната си форма и прелъстителни си извивки, които притежава, тя не обича да се разголва прекалено, излагайки на показ плътта си.

Така например преди повече от година сподели със своите почитатели видео, с което сподели, че се е почувствала наистина неловко, обличайки блузата със сензационно деколте от кадрите, чиято дълбочина нараства, когато тя се навежда, подготвяйки се за удар. Естествено никой не възрази срещу нейния тоалет, напротив, той определено се хареса, особено на господата, които изписаха множество комплименти в коментарите под поста ѝ, докато в тези на жените се питаше откъде могат да си купят същата дреха. Оттогава обаче Пейдж като че ли прецени, че ще бъде по-удачно да не слага подобни провокативни облекла.

Изключение прави само за рекламните фотосесии, за които често застава пред обектива, тъй като откакто се раздели с кариерата си на състезател, тя успешно се изявява като модел. Нещо повече, редица марки се надпреварват да я привлекат на своя страна, тъй като благодарение на природните ѝ дадености, кадрите, промотиращи техните кампании, меко казано, се набиват на очи... Да кажем просто, че ако една от последните ѝ снимки, на които позира чисто гола, легнала върху своеобразен килим от розови листенца, с каквито всъщност са прикрити и съществените части на нейното тяло, се бе оказала на билборд, издигащ се до някоя магистрала, несъмнено броят на пътните произшествия в района щеше драстично да се покачи.

Като цяло този ефект обаче би постигнало и всяко друго изображение, споделено в акаунта ѝ. Като например последното, с което тя промотира по атрактивен начин своя подкаст. На въпросната снимка Спиранак стои пред микрофон, сложила блуза с доста изрязано деколте, последното копче на което дори не може да се закопчае, заради пищния ѝ бюст. Независимо от времето, което са отделили да гледат кадъра, не сигурно колко души са прочели посланието към него, за да разберат за новото и амплоа.