Като едно от най-древните населени места в Европа, водещо началото си отпреди три хиляди и двеста години, Несебър несъмнено съхранява безброй истории, случили се в пределите му, част от които навярно завинаги ще останат забулени в тайна. Като всяко друго функциониращо и до днес селище обаче, градът продължава да обогатява своята необятна колекция събития с нови, на които всеки ден става мълчалив свидетел. Така например съвсем наскоро към нея се присъедини и сватбата на Ненчо Балабанов, избрал да се врече във вечна вярност на Катрин Русева в близост до морските вълни.

Преди часове актьорът, който се справя еднакво добре както с превъплъщенията, така и с пеенето, сподели, че вече окончателно е скъсал с ергенския начин на живот, оставяйки го завинаги зад гърба си. Новината, че официално е преминал в отбора на семейните мъже, водещият на предаването "Звездите в нас" разкри, публикувайки в социалните мрежи поредица от снимки, направени през специалния ден, превърнал се в негов личен празник на любовта. На тях той позира в компанията на своята избраница, с която се усмихват широко към фотографския обектив, разкривайки безграничното си щастие от факта, че са узаконили връзката си.

Вижте снимки >>

Постът бързо събра хиляди харесвания и стотици пожелания в коментарите под него, в които се включиха Миро, Хилда Казасян, Ева Веселинова, Фики Стораро и др.

Интересен факт е, че от изображенията става ясно, че влюбените са решили да сменят два тоалета за венчавката си - един за официалната част и друг за последвалото след нея тържество. Първоначално младоженецът е заложил на класически черен смокинг с папийонка, който впоследствие е заменил със сходен тъмносин, докато булката е носила разкроена бяла рокля от тюл и дантела, отличаваща се с голи рамене и ефирни буфан ръкави, която по-късно е захвърлила настрани, за да облече не по-малко елегантна рокля, но с по-прибрана кройка, следваща извивките на нейното тяло.

Снимка: Официален профил в Instagram

Родните медии предават, че на празненството са присъствали много популярни личности, сред които е бил и дългогодишният състезател по културизъм и фитнес, който днес е международен IFBB съдия Георги Георгиев. За доброто настроение на гостите се е погрижил менталистът Диян Константинов, а първия танц на младоженците е бил на песента "Любов" на Мария Илиева, която певицата е изпълнила на живо.

"Скъпи Катрин и Ненчо, мило ново семейство Балабанови, много се вълнувам да споделя този прекрасен момент, празник на вашата любов. Благословени да сте, много се обичайте, с много нежност, страст и мисъл се грижете за любовта си да цъфти, да сияе, да ви топли в трудните моменти и да я зареждате с огромна светлина в щастливите такива", пожелала е Илиева съпрузите.

Това е втори брак за Балабанов, чиято първа съпруга Ралица бе музикален педагог. От нея той има 17-годишен син на име Богомил.

Снимка: Официален профил в Instagram

Преди време актьорът обясни в "Шоуто на Николаос Цитиридис" как се е запознал с настоящата си половинка, за която се сгоди в разгара на това лято в Гърция, където двамата бяха на почивка. През гостуването си в студиото той разказа, че през миналия декември, малко преди за първи път да застане очи в очи с Катрин, е дал интервю, в което е заявил, че така и не е открил своята голяма любов. Ето защо се е отдал изцяло на кариерата си, работейки здраво. Освен това в тогавашната си медийна изява споделил още, че не се впускал във връзките си безразсъдно, преминавайки през различните ѝ етапи на бързи обороти, тъй като много внимавал. Да обаче часове по-късно, като същинско Коледно чудо, срещнал настоящата си партньорка, която е с 13 години по-млада от него.

"Все едно Господ ме чу и каза: "Така ли? Няма я тази голяма любов? Ето ти я на следващия ден. Прас!", каза най-добрият имитатор на Бойко Борисов през смях, признавайки, че оттогава двамата са неразделни, радвайки се на времето, което прекарват заедно.

За изгората му се знае, че е от Ловеч, но от много време насам живее в София, където всъщност е завършила висшето си образование в УНСС. Появиха се няколко статии, в които се твърди, че тя е независима жена, която работи като търговски консултант в една от най-големите автомобилни компании, чиито клиенти са корпорации, членове на международни организации, както и дипломати.

Снимка: Официален профил в Instagram