В момента да бъдеш папарак е една от най-трудните професии, предвид факта, че от известно време червените килими стоят прибрани на рула и вече не се разстилат по бляскави събития, заведенията и клубовете са празни и затворени, а знаменитостите почти не прекрачват прага на домовете си.

Въпреки това един фотограф случайно "удари джакпота" в това "лишено от звезди" време, заснемайки семейната разходка на Дженифър Гарнър. Нещо повече, той едва ли е подозирал, че кадрите му ще уловят нещо необичайно в иначе съвсем обикновеното им начинание, но в действителност се случва именно това.

Вижте снимки >>

Преди ден очарователната актриса от сериала "Наричана още" изведе трите си деца Вайлет (14 г.), Серафина (11 г.) и Самюъл (8 г.) на кратка следобедна обиколка на чист въздух из пустите улици на престижния лосанджелиски квартал Брентуд, в който живеят.

Дотук няма нищо странно в ситуацията, която щеше да бъде напълно безинтересна, ако до сина на популярната брюнетка, извел златистия им ретривър на повод, по-малката ѝ дъщеря не буташе бебешка количка, в която се намираше... котката им.

Всъщност, това не е първият път, в който бившата съпруга на Бен Афлек демонстрира различен "подход" към животните, които отглежда като свои домашни любимци. Преди време тя беше показала как води на каишка една от кокошките си, носеща името Реджина Джордж - кръстена на героинята на Рейчъл Макадамс във филма "Гадни момичета".

Снимка: Instagram

В интерес на истината миловидната и лъчезарна любимка на Америка, спечелила сърцата на публиката с ослепителната си усмивка и сладки трапчинки, винаги е имала добро чувство за хумор и никога не се е водила по предразсъдъците на обществото. За разлика от повечето популярни личности Гарнър предпочита по-скромния начин на живот. И след трите раждания, вместо да наеме детегледачка за бебетата си, тя се грижеше сама за тях, като за целта временно се бе отказала от кариерата си. И до днес готвенето за нейните наследници ѝ доставя голямо удоволствие, както и шиенето на костюмите им за Хелоуин, помощта за домашните им и т.н.

Въпреки че тя самата никога не се е определяла за красива, мъжкото списание "Maxim" я бе поставило на втора позиция в класацията си "100-те най-привлекателни и сексапилни жени на планетата". За Дженифър обаче най-значимата роля в живота ѝ е тази на майка. Една от причините през последните години да се снима в повече семейни филми и романтични комедии, вместо екшъни, (макар след ролята си на Електра в "Дявол на доброто" да се нареди сред най-обичаните екшън героини) е, че иска Вайлет, Серафина и Самюъл да се гордеят с нея.