Бившата половинка на Бен Афлек и гаджето на Ирина Шейк, която дефилира по подиума, си приказваха и се забавляваха през цялото време.

Вижте снимки >>

44-годишната актриса беше с елегантна дълга черна рокля на марката. В черно беше и Наоми Кембъл, която седеше от другата страна на Брадли. Той очевидно обаче предпочиташе разговора с Джен.

"Весаче" показа силует със "скулптурни форми", пише "Франс прес". За дефилето на модната къща в центъра на Париж Донатела Версаче бе проектирала рокли, които напомнят холивудската мода през 50-те години на миналия век. Зад кулисите цяла армия от шивачки бе на разположение, за да направи корекции в последния миг, ако е нужно.

Манекенки, които носеха суичъри, ниски обувки "Маноло Бланик" и обемни рокли, напомнящи престилки, участваха в дефилето на лейбъла "Ветман", пише БТА. Марката избра декор на голям магазин. Пред модни критици и потенциални купувачи бе показана колекция, плод на сътрудничеството със 17 марки, някои от които са свързани със стрийт модата, а други - с луксозното облекло.

Силуетът на "Ветман" е с огромни размери. Раменете са повдигнати, а дълги колани провисват до земята. Показани бяха джинси с много ципове. Ризи "Ком де гарсон" са наполовина вкарани в панталоните и разкопчани на корема. Роклите, напомнящи престилки, са с размери XXL.

Рускинята Уляна Сергеенко пък е хвърлила поглед върху историята на родината си, като се е вдъхновила от периода на Никита Хрушчов. Манекенки дефилираха с плетено облекло, тъмни чорапогащници, мокасини, каски на главите.

"Колекцията е посветена на младостта на родителите ни", поясни дизайнерката.
ИЗБРАНО