Филмът "Неприлично предложение", базиран върху романа на Джак Енгелхард, със сигурност е сред златните класики на холивудското киното, която всеки един върл почитател на седмото изкуство трябва задължително да изгледа. Мнозина и до днес съвсем ясно си спомнят всеки един момент от визуалния разказ, в който съпрузите Даяна и Дейвид Мърфи получават примамлива оферта за един милион щатски долара от милиардера Джон Гейдж, в чийто образ се превъплъщава Робърт Редфорд, срещу една нощ с героинята на Деми Мур. Сюжетът на лентата, определено е интересен за гледане, приковаващ вниманието на зрителя още с първите минути, но вероятно не би бил толкова привлекателен, ако на човек действително му се наложи да го преживее...

Вижте снимки на Даниел и Алекс >>

Вероятно Даниел Петканов също би потвърдил, че някои истории не трябва да напускат пределите на екрана или страниците на книгите, тъй като неотдавна самият той се е оказал в ситуация, донякъде сходна с тази, в която изпадат основните действащи лица на споменатата вече продукция. Наскоро Лудия репортер, изявяващ се към момента като водещ на предаването "България търси талант" рамо до рамо с Александър Кадиев, сподели със своите над 260 хиляди последователи в Инстаграм любопитен случай, разиграл се неотдавна.

От посланието, придружаващо видео, на което първоначално дефилира, а след това започва да танцува в антрето на дома си, носейки раница на гръб, става ясно, че съвсем наскоро с него са се свързали хора от Турция, канейки го да участва в модно ревю, което е трябвало да се състои в южната ни съседка. Някогашният участник в предаването "VIP Brother" обаче не крие, че това му се е сторило странно, може би защото професията, отвеждаща човек пред фотографския обектив и подиума, винаги е била запазена територия на бившата му съпруга Александра Богданска.

Въпреки първоначалните му съмнения обаче, по думите му се разбира, че впоследствие Даниел все пак е склонил да приеме участието, изявявайки се в нова светлина. Така той договорил хонорара, който иска, за да се яви, като също така уточнил всички останали подробности. Тук обаче изскочили непредвидени обстоятелства. Както журналистът обяснява в поста си, всичко било наред, докато не се оказало, че след ангажиментът е трябвали да свърши "една работа", която потърсилите го лица така и не успели да дефинират. Поради тази причина той решил да се откаже от въпросното събитие с нетипичен завършек, в който по всяка вероятност е щял да се превърне от манекен в момче под наем. Всъщност Даниел не крие подозренията си за това, като отговаряйки на въпрос от фенка, питаща го дали е трябвало да свърши работата със задните си части, той отговаря с "Натам отиваха нещата".

"Трябва ли да съжалявам?", пита той в края на публикацията си.

В коментарите почитателите му твърдо заявяват, че той изобщо не изпуснал нищо съществено. Разбира се, освен подкрепа, мнозина проявиха и чувство за хумор, пишейки, че бившата му половинка най-вероятно ще го убие, ако разбере, че не се е съгласил.

Снимка: Официален профил в Instagram