Връзката на Том Евънс и Никол Шерцингер изглежда се задълбочава с всеки изминал ден. Откакто спряха да крият чувствата си от медията и буквално насочиха светлините на прожекторите към своя романс, което се случи на церемонията по връчването на наградите "Златен глобус" т.г., те са абсолютно неразделни.

След като се запознаха в предаването "X Factor", където певицата бе съдия, а бившият спортист - участник, те дълго време отричаха отношенията си. Въпреки това папараците неведнъж ги уловиха как интимничат на уединени места. По-късно обаче двойката започна публично да демонстрира привързаността си и независимо къде отидеше Никол, там бе и Том.

Вижте кадъра >>

Началото на пандемията от новия коронавирус ги завари във Великобритания - именно там живее ръгбиста, тръгнал да преследва мечтите си за музикална кариера. Но не след дълго, въпреки тогавашната забрана за пътувания в Обединеното кралство, те бяха заснети как напускат Лондон, отправяйки се към Лос Анджелис, където хавайката трябваше да присъства на снимките на предаването "Маскираният певец".

Сега, когато ограничителните мерки най-после се разхлабиха в много страни по света, двамата решиха да се отправят към нова дестинация. Преди няколко дни влюбените заминаха за красивата Португалия, за да могат да прекарат Международния ден на бащата с родителите на Евънс - Сали и Брайън, които живеят в страната, разположена на брега на Атлантическия океан.

35-годишният Том публикува в личната си Инстаграм страница снимка от първата среща на половинката си с неговите майка и баща. На кадъра четиримата се усмихват към обектива, а 41-годишната изпълнителка е обгърнала нежно партньора си с ръце, докато Брайън е поставил своите на раменете на своята съпруга.

"Страхотна снимка", коментира по-големият му брат Макс - бивш ръгбист, който също така натрупа популярност с участието си в предаването "Dancing On Ice".

"Невероятна двойка сте. И двамата сте чудесни хора", на свой ред написа тяхна почитателка.

"Децата ви ще са изключително красиви", допълни друга.

Срещата на Никол с родителите на Том идва месеци, след като тя го представи на нейните. Това се случи в Америка.

"За Коледа прекарах три дни в Ел Ей и се запознах с родителите ѝ. Беше прекрасно!", заяви Евънс в свое интервю със сп. "OK!" през февруари т.г.