Напоследък светът е изпаднал в болезнено безвремие, над което тиранично властва еднообразието. Времето от изгрев до залез слънце е лишено от каквито и да било събития, които да внесат поне малко вълнение в живота на човек, ето защо всеки ден е като огледален образ на предшественика си...

За да накарат часовниковите стрелки поне малко да забързат своя ленив ход, една голяма част от хората се впускат в изпълнението на най-различни домашни задачи, които да отвлекат мислите им от настоящата реалност. Звездите също не правят изключение, а благодарение на социалните мрежи през последния месец всеки може да надзърне в техните къщи и да види, с какво се занимават.

Вижте снимки >>

Например, преди няколко часа красивата Никол Шерцингер сподели в личния си Инстаграм профил последните занимания, на които се е отдала. Певицата с хавайски корени е решила да почисти жилището си, но очевидно намира за скучен стандартния начин за изпълнение на това начинание, затова го е променила, правейки го далеч по атрактивен.

Изображенията, качени от нея, показват как брюнетката мие пода с помощта на парцал с дълга дръжка. Дотук нищо необичайно и това щеше да остане така, ако към дългите гумени ръкавици не беше прибавила прозрачен гащеризон, обсипан с многоцветни пайети и блестящи сребристи обувки на висок ток... Освен това любимата на бившия ръгбист Том Евънс чисти на шпагат - факт, който развълнува мъжката част от последователите ѝ в сайта.

На втория кадър изпълнителката позира до печката, показвайки как готви със същия секси тоалет и грим.

"Обичайно облекло за карантинно чистене и готвене, слушайки новия албум на Тодрик Хол", гласи посланието към публикацията ѝ.

В последно време Шерцингер споделя все повече видео клипове от дома си, показващи как танцува на песните на нейната група "Pussycat Dolls". Въпреки настоящата ситуация, нейната работа продължава и тя редовно ходи на снимките на предаването "Маскираният певец", в което е част от комисията. Преди 2 седмици Никол показа, че се е сдобила с кукла, създадена по нейния образ.