Неотдавна сериалът "Наричана още", който изстреля очарователната Дженифър Гарнър сред ярките звезди на холивудския небосклон, навърши 20 години, откакто за първи път се излъчи по американския телевизионен гигант ABC. Шпионската поредица, разказваща историята на двойния агент на ЦРУ - Сидни Бристоу, която се опитва да унищожи отвътре престъпната организация SD-6, се разпростря в общо 5 сезона, които се завъртяха на малкия екран в периода между 2001 г. и 2005 г., а през тях зрителите неусетно се влюбиха в прекрасната бивша съпруга на Бен Афлек, надарена с една от най-пленителните усмивки в шоубизнеса.

Именно по този повод в края на миналия месец брюнетката реши да организира в дома си специално събиране, на което покани всички свои колеги, застанали пред камера за продукцията. Опитвайки се обаче да се свърже с един от тях, за да му каже за събитието, тя не само пише съобщение на напълно непознат, но също така му изпраща и свое селфи. С характерното си чувство за хумор, самата тя разказа на последователите си в Инстаграм за случилото се, публикувайки екранна снимка на въпросната кореспонденция. В поста си звездата от "Събудих се на 30" и "Peppermint: Ангел на възмездието" обясни, че е потърсила Карл Лъмбли, изиграл ролята на Маркъс Диксън в епизодите, като дори му изпратила своя снимка, за да покаже, че това не е шега, но впоследствие се оказва, че той си е сменил номера и есемесите ѝ отишли при съвсем различен човек.

Вижте снимки на Дженифър >>

"Карл, аз съм Джен Г. Ето и доказателство", написала тя, след което пуснала своята снимка. Отговорът, който обаче получила я изненадал, тъй като гласял, че е объркала получателя. "Когато веднъж решиш да изпратиш селфи, за да докажеш, че си ти и получиш съобщение "Грешен номер". Е, това е неудобно, нали?", гласи посланието към публикацията ѝ в платформата, показваща на потребителите скрийншота на чата, завършваща шеговито с думите: "Ако работите с Карл, моля ви, предайте му, че го търся".

Снимка: Getty Images

"Получателят на съобщенията ти ще разказва този случай цял живот. Представям си как възрастен мъж пита внучето си дали му е казвал историята как Дженифър Гарнър му е писала по погрешка, а момчето му отговаря: "Да, дядо, вече сигурно сто пъти", коментира поста една от почитателките ѝ.

Макар да не се знае със сигурност дали Лъмбли е успял да присъства на празненството, създателят на сериала Джей Джей Ейбрамс със сигурност не е бил сред гостите, защото въпросната вечер е имал друг ангажимент.

"От края на "Наричана още" през април 2005 г., всеки път когато случайно се сблъсквах с някой от колегите си, участвали в шоуто, неизменно стигахме до въпроса кога отново ще се съберем всички заедно. 20-годишнина ми се стори съвсем удачно оправдание, за да го сторим. Липсваха ни обаче всички онези, които не можаха да дойдат, защото работеха през това време. Джей, ти ни липсваше най-много, но аз съм си виновна, защото взех, че организирах мероприятието във вечер, в която си бил зает. И все пак, беше невероятно да се съберем с останалите", сподели Гарнър към видео от сбирката, което пусна в интернет.