Невена Цонева почти спечели формата "Маскираният певец" този сезон. Тя се класира на второ място в образа на Булката.

В интервю за сутрешния блок на Нова тв тази сутрин певицата разкри какво я е накарало да пее броени часове, след като изгуби баща си, който почина от коронавирус. По време на финала на шоуто продуцентът му Маги Халваджиян излезе на сцената, за да благодари на Невена за професионализма ѝ.

Вижте снимки на Невена Цонева >>

"Не искам да коментирам личния си живот. Ще кажа само, че този период ме научи на много неща и ме изгради точно заради това. Аз се радвам, че го направих, че излязох на сцената. Сторих го и заради баща си", сподели певицата.

Снимка: Facebook/Маскираният певец

"Баща ми е музикант. Благодарение на него започнах да пея. Първия път, когато излязох на сцената, трябваше да изпея песен на Глория и когато си чух гласа от уредбата, се шокирах и си седнах на масата сърдита, а баща ми доизпя песента", разказа тя.

Невена Цонева бе разкрита сравнително рано в шоуто "Маскираният певец", но това не попречи на изпълнителката да стигне до самия финал.

Певицата има син от барабаниста на КУ-КУ Бенд Венелин Венков. Но тя никога не споделя детайли за личния си живот, нито показва детето си. Счита, че той сам трябва да реши дали иска да е известен и с какво.